in

Opnieuw triest nieuws voor Bridget Maasland! Sterkte!

Steeds meer mensen keren zich tegen Bridget Maasland.Bridget Maasland moet de laan uitgestuurd worden bij RTL Boulevard. Dat stelt Angela de Jong in haar column in het AD.

De columniste heeft de rel rondom de relatiebreuk van Bridget en André – en zijn daaropvolgende liefdesreünie met Monique – uiteraard ook gevolgd. Bridget klapte vervolgens uit de school in verschillende media… maar niet in het eigen showbizznieuws-programma dat zij presenteert: RTL Boulevard. Een schande, volgens Angela.

”Ik mag toch aannemen dat maandag op de redactie de ramen uit de sponningen trilden na het ronduit beschamende interview met Bridget Maasland,” schrijft Angela. ”Zoals het er de afgelopen weken, als daar iets van een journalistiek hart klopt, ook moet hebben gedonderd toen hun eigen presentatrice weigerde om in de uitzending te komen om iets te zeggen over de showbizzaffaire van het jaar, waarin zij de spil was, maar wél aan de telefoon hing op Radio 538 om publiekelijk uit te huilen.”

Lees ook  Als de vrouw na de operatie wakker wordt, moeten de artsen haar iets heel ergs vertellen. Hoe ze daar mee omgaat, vind ik absoluut indrukwekkend

In je hempie staan

”En daarna leegliep in De Telegraaf,” vervolgt ze. ”En ook nog even een belletje pleegde met de regionale zender Radio NH. Ik herhaal het nog maar een keer: Radio NH. Dan sta je als nationale showbizzrubriek lelijk in je hemd, wat zeg ik: je wordt publiekelijk vernederd. Moest die arme Aran Bade weer komen opdraven als schaamlapje om te zeggen dat hij Bridget kort had gesproken en ze er ‘helemaal doorheen’ zat.”

Angela vindt het krankzinnig dat Bridget vervolgens weigerde van wal te steken. ”Ze vertikte ze het om antwoord te geven op een paar simpele vragen. U kunt de dooddoeners wel raden: ‘het gaat goed’, ‘ik kijk vooruit’ en ‘ik heb heel veel steun van mijn familie en andere mensen’. Fijn voor haar. Maar daar gaat het hier niet om.”

Lees ook  Katja Schuurman deelt eerlijke foto zónder make-up en fans geloven het amper

Ontslag?
Ze wil dat RTL Boulevard maatregelen neemt. ”Misschien is het een journalistendingetje, waar u als niet-journalist de schouders over ophaalt. Maar ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook. En zij niet alleen, het hele programma lijdt schade. Nu al.”

Opa ver kracht kleindochter (7) in aanhangwagen: “Ik had het nodig”

Bejaard echtpaar na 56 jaar gedwongen uit huis gezet – na genadeloze leugen van kleinzoon