in

Andreas ziet 15-jarig meisje dat omringd en s*ksueel lastiggevallen wordt – dan doet hij wat niemand anders aandurft.

Het gebeurt elke dag. Meisjes, ongeacht hun leeftijd, worden in het openbaar s*ksueel lastiggevallen. En al te vaak grijpen de omstaanders niet in. Maar toen de jonge hockeyspeler Andreas Neuman zes kerels rond een moeder en haar 15-jarige dochter zag staan in een treinstation, handelde hij aan lichtsnelheid.

“Ik vind het beschamend dat mensen niet tussenbeide komen”, zegt hij.

Na een hockeywedstrijd ging hij naar het treinstation om de trein naar huis te nemen. Maar daar aangekomen, zag hij iets dat hem schokte.

Lees ook  Man (22) verongelukt paar uur vóór geboorte van zijn zoon

“Zes kerels omringden een moeder en dochter, misschien ongeveer 15 jaar oud, en het was duidelijk dat ze zich ongemakkelijk voelden. Toen de vrouw uit het kringetje probeerde te ontsnappen, duwden de kerels haar terug”, vertelde hij de Arbetarbladet.

Andreas beschrijft hoe een van de kerels met een krant op het achterwerk van de vrouwen sloeg. Dit maakte Andreas razend.

“Ik rende naar hen toe en brak het kringetje binnen. Het werd ernstig en ik viel op de grond met een van de jongens. Dan zetten ze het allemaal op een lopen”, vertelde hij.

Lees ook  Moeder vindt baby’s handjes in sokken gewikkeld. Later ontdekt ze het schokkende geheim van de babysitter.

Nadat hij de jongens afgeschrikt had, voelde hij zich opgelucht. Hij had het gevoel dat hun gedrag erger had kunnen aflopen voor de vrouwen. De kerels waren groter dan hem. Maar hij zegt dat hij niet met zichzelf had kunnen leven moest hij niets gedaan hebben.

Met meer mensen als Andreas zou de samenleving een stuk veiliger zijn. Hij verdient alle lof van de wereld – DEEL zijn verhaal om hem te eren!

De man vindt een gouden ring bij het paddenstoelenzoeken. Als hij hem beter bekijkt ziet hij iets wat hem de tranen in de ogen brengt.

2-jarig meisje krijgt blauwe kleur en geeft bloed over, uren later is ze dood