in

André neemt het op voor Bridget – Iedereen moet zijn bek dicht houden!

André Hazes heeft op sociale media gereageerd op de breuk met Monique Westenberg en de ophef die is ontstaan nadat bekend werd dat de zanger zijn oog heeft laten vallen op Bridget Maasland. „Ik wil eenmalig iets zeggen, omdat ik merk dat mensen om mij heen, waar ik om geef, berichten krijgen over een zelf geschetste situatie.”

„Ik ben niet weggegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget”, begint André zijn verhaal. „Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller doorgegaan dan de ander.”

Lees ook  Overval was 'complete nachtmerrie', zegt de moeder van Nikkie de Jager

De zanger vervolgt zijn bericht: „Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd, omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven, want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond.”

Lees ook  Dit is wat gebeurt met de persoonlijkheid van kinderen die geslagen worden!

Vervolgens benadrukt André dat hij ’nooit zou weggaan bij zijn partner en kind voor een andere vrouw’. „Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt. Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen… Haat me dan vooral!”

Bridget vroeg André breuk te onthullen

92-jarige vrouw brutaal in elkaar geslagen – op busje voor senioren