in

André Hazes over moeder Rachel: ‘Ze is niet langer verbitterd en hard’

Lange tijd spraken André Hazes en zijn moeder Rachel elkaar niet. Afgelopen kerst kwam daar verandering in en nam Rachel plaats aan het kerstdiner van haar zoon. In een interview met Privé vertelt André meer over de band met zijn moeder en hoe het er nu voorstaat tussen hen.

André merkt dat zijn moeder na een periode zonder contact is veranderd.
Verbitterd

Aan de Privé vertelt André dat er in het verleden iets is gebeurd waardoor zijn moeder verbitterd raakte en hard werd. Hij nam haar dat niet kwalijk: “Ze heeft niet altijd het leukste leven gehad.” Ook geeft hij toe dat het feit dat Rachel haar zoon en kleinzoon niet zag zeker heeft bijgedragen aan de ellende: “Dat hakt er wel in.” Nu is zijn moeder echter veranderd: “Opeens vind ze alles lief en mooi.”

Lees ook  Jongen (10) jarenlang mis bruikt in tuinhuisje: Duitse politie rolt groot p*donetwerk op
‘Flink gevallen’

Daarnaast is Rachel een beetje ziek: “Ik heb het gevoel dat ze door Dré sneller herstelt. Door haar ziekte kent ze nog weinig emotie, maar toen ze haar kleinzoon bij haar op schoot kreeg brak ze. Dat is een goede ontwikkeling.” In april 2017 werd Rachel Hazes opgenomen in een instelling vanwege haar mentale toestand. Rachel had een depressie en ging door een zware periode. Voor Dré is het moeilijk iets hierover te zeggen, zo laat hij weten aan Privé: “Het enige wat ik kan vertellen, is dat ze een keer flink is gevallen en dat het sindsdien niet lekker gaat. Het is iets wat in haar hoofd zit, maar langzaam komt alles terug.”

Lees ook  Man (50) zwaargewond na worsteling met inbreker in zijn eigen woning

Nieuw onderzoek toont aan dat champagne het geheugen kan verbeteren en dementie tegen kan gaan

Ouders geven zoektocht nooit op als 3-jarig dochtertje verdwijnt en vinden haar 24 jaar later terug