in

André Hazes over Brazes: ‘Natuurlijk heb ik er thuis van langs gekregen’

André Hazes geeft toe dat hij zich tijdens de tijdelijke breuk met zijn vriendin Monique Westenberg lomp heeft gedragen, maar ontkent dat hij is vreemdgegaan met Bridget Maasland.

Monique zou hem bij vreemdgaan bovendien nooit hebben teruggenomen, vertelde de zanger vanochtend op Radio 538 aan Frank Dane.

,,Als ik was vreemdgegaan, was ik er nooit meer ingekomen”, legt André uit. ,,Natuurlijk heb ik er thuis wel van langs gekregen, want ik ben natuurlijk wel een botte lul geweest.”

Sinds eind februari heeft Hazes weer een relatie met Monique, nadat hij sinds de relatiebreuk met de moeder van zijn kind drie maanden samen was met Bridget.

Lees ook  Eenzame hond wacht elke dag op dezelfde plek, dan kijkt een vrouw van dichtbij en beseft de hartverscheurende waarheid

Hazes bezweert ook dat hij tijdens zijn vakantie op Curaçao niet is vreemdgegaan met Westenberg, toen hij nog een relatie had met Maasland.

De zanger geeft toe dat hij samen met Monique op een toilet te vinden was, maar daarbij was volgens hem zijn zoon aanwezig.

,,Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet?” voegt Hazes hieraan toe. ,,Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?”

Lees ook  Roxeanne Hazes deelt foto van nieuwe tatoeage ter ere van Fender

Monique liet zich afgelopen week in Linda uit over de zware periode waar ze doorheen ging toen André kortstondig een relatie aanknoopte met Bridget.

Al gaf ze daar ook in aan nooit jaloers te zijn geweest. ,,Toen ik hoorde om wie het ging dacht ik meteen: nu snap ik het, dit gaat ’m verder niet worden.”

Lea lag vier weken aan de beademing vanwege corona: ‘Je wordt wakker in een wereld die compleet anders is’

Zingende man met valse stem drijft buurt tot wanhoop: ‘Als je vraagt of het zachter kan, begint hij agressief te krijsen’