in

André Hazes onthult wat er écht in het wc-hokje gebeurde

Het leverde eerder dit jaar nogal wat heisa op: de beelden van Monique Westenberg (43) en André Hazes (26) die uit een openbaar wc-hokje op Curaçao leken te sneaken.

Het tweetal zou er een vluggertje hebben gehad, terwijl André op dat moment nog een relatie had met Bridget Maasland (45). Vanmorgen vertelde André voor het eerst wat er écht gebeurde in het toiletgebouw.

André was vanmorgen te horen in de ochtendshow van Frank Dane. Hij vertelde over de huidige stand van zaken tussen Monique en hem, maar ook over wat er nu eigenlijk gebeurde in dat wc-hokje op Curaçao.

Diverse sites beweerden destijds dat André tijdens zijn vakantie met Bridget op Curaçao een vluggertje zou hebben gehad op een openbaar toilet met Monique, toen nog zijn ex.

Lees ook  Heldhaftige broer en zus tillen omgekantelde auto uit gracht om koppel en baby te redden.

Een broodjeaapverhaal, vertelde André aan Frank. De zanger was gewoon zijn zoontje aan het verschonen.

“Dré wilde plassen, hij ging met zijn moeder en ik ging gewoon mee. Dus daar hebben we een beetje staan praten.

Ik heb echt niet vijftien minuten… Als ik dan seks heb met me vrouw, ga ik dat toch echt niet doen in een toilet op Curaçao (…) er is dus niks gebeurd alleen is daar wel weer een vonk overgeslagen.”

De vakantie was wel een keerpunt, want bij thuiskomst besloten André en Bridget al snel een punt te zetten achter hun relatie.

Een paar uur later was de zanger alweer bij zijn ex Monique te vinden, met wie hij nu weer dolgelukkig is.

Lees ook  Dierenliefhebber redt ziek katje – en is geschokt als hij tot dit uitgroeit.

“Het is niet voor niets stukgelopen en het komt niet alleen door mij. Wel grotendeels, maar niet alleen”, vertelt hij nu over de eerdere breuk met Monique.

Waar er twee vechten, hebben er twee schuld volgens Dré. “Aan beide kanten hebben we nu gezegd: dit gaan we verbeteren. We hebben daar echt nachten over gezeten.”

Het stel ziet de toekomst rooskleurig tegemoet en droomt van een broertje of zusje voor de kleine Dré.

Van een vorige ICSI-poging liggen er nog drie bevroren embryo’s in de vriezer, dus het zou zomaar kunnen. Want die kinderwens is er nog steeds, zo stelt André.

Ook Bridget focust zich op haar beurt op de toekomst. RTL Boulevard sprak haar een tijdje geleden over de turbulente periode.

Samantha de Jong in ziekenhuis na ernstig auto-ongeluk, toestand kritiek!

Politie vindt 17 lijken in door coronavirus getroffen verpleeghuis na anonieme melding