in

‘André Hazes maakt een puinhoop van zijn leven’

Ik leef mijn leven zoals ik dat wil. De geschiedenis lijkt zich te herhalen bij een Hazes-telg. Succes en tegelijkertijd privé een puinhoop tekenen al een in een vroegtijdig stadium het jonge leven van André Hazes.

Want met de schermutselingen van het afgelopen weekeinde, toen de voormalige geliefden Monique en André over elkaar heen buitelden en opeens een goede vriendin van het stel Bridget Maasland opdook als een liefdesduveltje uit een doosje, is de soap weer eens compleet.

Voor Monique Westenberg, gewoon een heerlijke spontane vrouw met het hart op de goede plek, zijn de druiven zuur. Ze is het slachtoffer van een 25-jarige jongeman die niet meer is te stuiten en zijn successen nauwelijks aankan. Hazes blijkt ze in ieder geval niet te kunnen delen met de moeder van zijn zoontje André.

Reactie André
,,Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander. Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw.”

Vader
Dat is ook meteen de parallel met het leven van zijn vader. Ook senior brak met partners en kampte privé met problemen. Heel Nederland leefde mee met de volkszanger en nu is het niet anders. De afgelopen jaren stond de relatie van André en Monique al onder hoogspanning, om nog maar te zwijgen van de familieperikelen. Moeder Rachel is nu weer on speaking terms met haar zoon, maar met zijn zus Roxeanne heeft André geen contact meer.

Lees ook  Dit zijn de coronamaatregelen die het kabinet morgen zeer waarschijnlijk gaat aanscherpen

En dan is er opeens de 45-jarige Bridget Maasland. Zij blijkt de nieuwe vlam te zijn van André. Dat heeft hij Monique afgelopen dagen laten weten. Hoe pijnlijk is dat! Hoeveel schmerzen kun je de moeder van je zoon eigenlijk aan doen? De twee zagen elkaar regelmatig aan de desk bij RTL Boulevard en ook Bridget en Monique (ze zijn leeftijdgenoten) kenden elkaar redelijk goed.

Niet stabiel
Voorlopig lijkt het er in ieder geval op dat Hazes junior niet in de meest stabiele fase van zijn leven zit. Met zijn 25 jaar oud kun je trouwens weinig anders verwachten, behalve dat de zanger een gezin heeft gesticht en verantwoordelijkheden is aangegaan.

Voor Monique Westenberg zijn de druiven zuur. Ze verdient echt beter. Al twee keer eerder liep het bijna mis, maar steeds weer werden de conflicten met de mantel der liefde bedekt. Zelfs nog afgelopen zomer. Beiden voelden de noodzaak om de draad weer op te pakken, niet in de laatste plaats in het belang van hun zoontje André. Het was steeds weer uithuilen en ‘zullen we het dan nog een keer proberen’.

Maar de beloften bleken niets waard. Hazes is te jong, te vaak op pad, publiek bezit en eigenlijk niet toe aan het huisje, boompje en beestje.

Publiciteit
De beide ouders schuwden overigens de publiciteit niet. Hun Instagram werd veelvuldig gevuld met plaatjes en verhalen. Ook kwam hun zoon steeds in beeld. Het ‘scheidingsgevecht’ loopt deels via de sociale media.

Lees ook  Anne en Berk op Gronings terras neergestoken door onbekende: 'Hij keek alsof hij geesten zag'

Bridget heeft al aangegeven dat het allemaal nog heel erg pril is tussen haar en André. Dat klinkt niet bepaald geruststellend voor de Hazestelg. Kijkt ze nog de kat uit de boom? Heeft hij zijn hoofd op al hol laten brengen voor een avontuurtje. Wie zal het zeggen.

Want met alle respect voor Monique Westenberg: Bridget Maasland is nog een jaartje ouder dan haar. Kennelijk valt André jr. op de wat oudere types, maar het lijkt tot dusver geen garantie voor een succesvolle relatie.

,,Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander. Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw.”

Tot slot
Hazes heeft de deur definitief dichtgegooid. ,,Als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt. Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen…. Haat me dan vooral!”

Monique Westenberg praat over zeer heftige periode met André Hazes

Familie werd uit bioscoop geschopt omdat zoon met speciale behoeften aan het lachen was