in

‘André Hazes liet Bridget Maasland half uur wachten op airport!’

Zo snel als het begon, zo snel is het sprookje ook weer voorbij: het is over tussen Bridget Maasland en André Hazes. Dat bevestigden de twee in RTL Boulevard. Aanleiding zou zijn dat André nog teveel bezig is met Monique en André Junior. Ook zou Andre Bridget Maasland zeker een half uur hebben laten wachten op airport tot grote woede van Bridget.

DOODSTEEK
Volgens André en Bridget is alle aandacht van de afgelopen tijd de genadeklap geweest voor de relatie. “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten.”

Lees ook  9 Gezondheidsvoordelen van pistachenoten

De twee ex-geliefden vragen de media om hen de komende tijd met rust te laten in de hoop de breuk in stilte te kunnen verwerken. ‘Met oog op het feit dat het om privéomstandigheden gaat, vraagt het management om André en Bridget rust te gunnen en met respect om te gaan met de huidige omstandigheden’, zo staat in een verklaring die is verspreid door Andrés management.

Lees ook  Lizzy voelde dat het écht niet goed ging met haar dochter (3): 'Volg altijd je instinct'.

BEGIN
André en Bridget maakten hun samenzijn in november 2019 wereldkundig en lieten er in de maanden die volgden geen gras over groeien. Zo werd Bridget tijdens kerst met een ring gespot, plaatsen beiden post na post op Instagram, sprak André al over samenwonen, en omschreef de oud TMF-vj André als “de liefde van haar leven”.

Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar

Twee doden door zijn schuld, maar twintiger vecht straf aan: “Sportwagens zijn gemaakt om snel te rijden”