in

André Hazes: Ingestort als Monique ander had

André Hazes is tijdens zijn relatie met Monique altijd trouw gebleven, maar toen het eind vorig jaar uitging heeft de jonge zanger het er van genomen. De 26-jarige geeft toe dat het andersom niet zo had moeten zijn.

‘Het klinkt niet eerlijk’
Als Monique tijdens hun breuk een andere man had gevonden, zou André dat ontzettend moeilijk hebben gevonden. Dat geeft hij toe aan weekblad Privé. ,,Dat had ik niet aangekund. Het klinkt niet eerlijk en dat weet ik, maar ik had het verschrikkelijk gevonden”, zegt André daarover. Terwijl André destijds met Bridget Maasland was en zijn nieuwe liefde maar al te graag aan de wereld liet zien, trok Monique zich terug met zoontje André en ging op vakantie met vrienden.

Lees ook  Onverschrokken ouders beklimmen met zoontje (3) en dochter (7) berg van 3300 meter hoog in de Alpen

Toen ze na enkele maanden uit elkaar weer samen kwamen, wilde André weten of er een andere man in het leven van Monique was geweest. ,,Toen Monique en ik weer contract kregen en het goed kwam, was een van mijn eerste vagen of ze iemand anders had gehad. Als zij had gezegd: ‘Ja, er is iemand geweest’, dan was de grond onder mijn voeten weggezakt.”

Lees ook  Gaby Blaaser praat voor het eerst over relatiegeruchten met Wesley Sneijder.

Tijd voor een stevig gesprek?
Monique accepteerde André wel terug in de villa toen de relatie met Bridget voorbij was. Al was dat volgens André niet met open armen. ,,Ze stonden half open. Ik wist natuurlijk dat ik heel wat dingen had uit te leggen.” Gelukkig zitten André en Monique noodgedwongen veel thuis en hebben ze dus genoeg tijd om het gesprek met elkaar aan te gaan.

10 tips die je voor eens en altijd zullen laten stoppen met nagelbijten

Leontine heeft geluk weer gevonden: ‘Het leven is makkelijker dan je denkt’