in

André Hazes flink voor paal gezet met oude foto’s

Oeps! André Hazes is flink voor paal gezet door drummer Micky Fisser. Micky drumt in de band van André en de twee besloten elkaar voor gek te zetten op Instagram.

André begon het ‘gevecht’ door een oude foto van Micky te delen. Dat was niet zo slim van de volkszanger, want hij kreeg de volle laag terug.

De drummer deelde een aantal foto’s waar André niet heel charmant op staat… Ach ja, wie de bal kaatst, kan hem uiteraard terug verwachten. In de video hierboven zijn de oude kiekjes van André te zien.

  Davina Michelle in een bikini toen ze 20 was, dat is niet mis!

“Is goed vriend”, reageert Micky op de oude foto’s die André van hem deelt. Toch heeft Micky er duidelijk minder zin in dan André.. Na een stuk of vijf foto’s sluit hij zijn story alweer af met de tekst “Ik ben er klaar mee..”

Bridget zou alles met André zo overdoen
André kwam eerder vandaag nog in het nieuws, nadat Bridget een opvallende uitspraak over hem had gedaan in de Beau Monde.

  “Basketbalmeisje” verloor haar benen in een vreselijk ongeluk. 10 jaar later is ze een miljonair en ziet ze er zo uit!

“Ik zou de relatie – hoe André en ik het hebben beleefd – zo weer overdoen,” vertelt Bridget aan het tijdschrift. “Maar met alles eromheen zou ik anders zijn omgegaan.

Daarmee bedoel ik dat we dingen meer privé hadden gehouden. Dan had ik mensen minder aanleiding gegeven om in groten getale hun ongezouten mening over ons te verspreiden.”

Het ontroerende verhaal van man met alzheimer die denkt dat dagelijks applaus vanop balkons voor hem is en zijn mondharmonica

Zes milde symptomen van het coronavirus die niemand mag negeren