in

André Hazes deelt emotioneel bericht over zijn zoontje

André is dankbaar dat hij weer veel bij zijn zoontje kan zijn
André Hazes is niet bang om zijn emoties te tonen. En dat kunnen wij zeker waarderen. Op zijn Instagramverhaal deelde de volkszanger een foto met zijn zoontje André junior.

Zoontje
Op de foto ligt André naast zijn zoontje, die in diepe slaap is. Het mooiste van de foto is de tekst die de vader erbij heeft geschreven. “Het heeft wat tijd gekost voordat ik het echt besefte. Dat ik hier bij je ben, dat is voor ons gewoon het beste.

Lees ook  Stiefvader m*sbruikt meisje vijf jaar lang – totdat een motorclub ingrijpt!

” Het lijkt erop dat de zanger het hiermee heeft over zijn tijdelijke relatiebreuk met Monique. Door de break-up zag hij zijn zoontje een stuk minder.

Vakantie
Afgelopen februari kwamen Monique en André weer samen. Sindsdien lijken de twee zielsgelukkig samen. Zo hebben zij samen met hun zoontje ontzettend genoten van hun vakantie in Italië. De kleine Dre begint steeds meer op zijn papa te lijken, is te zien op onderstaande foto die Monique op haar Instagram deelde.

Lees ook  Apple moet herhaaldelijk de hulpdiensten bellen omdat werknemers op de nieuwe campus maar tegen de glazen ramen blijven stoten.

Russische powerlifter breekt beide knieën bij extreme oefening

Eerste Nederlandse brandweervrouw krijgt een hoop aandacht online!