in

André Hazes als één man achter Djarno na vermeende ruzie met Monique.

Het heeft er alle schijn van dat de relatie van André Hazes en Monique in zwaar weer verkeert. Maar op één persoon kan hij altijd rekenen, en dat is zijn neef en goede vriend Djarno Hofland. Het is wellicht geen toeval dat Monique uitgerekend die persoon op haar social media ‘ontvolgde’.

Het is niet meteen duidelijk wat er precies aan de hand is tussen de volkszanger en Monique. Maar één ding is zeker: er zit een haar in de boter. Nu lijkt het erop dat ook Djarno iets met de relatiecrisis te maken heeft. Monique heeft Djarno immers ontvolgd op Instagram. Dit is een duidelijk teken dat er iets scheef zit tussen de twee.

LEES OOK!
Jennifer Lopez gooit haar ‘persoonlijk nummer’ online.

Des te opvallender wordt het als je weet dat de volkszanger onlangs nog Nikkie Plessen ontvolgde. Bronnen beweren dat de modeontwerpster en Hazes deze zomer een avontuurtje hadden. Die geruchten worden door beide partijen echter met klem ontkend. Ondertussen zou de zanger Nikkie weer gewoon volgen op haar sociale media.

LEES OOK!
Maxime Meiland laat niets aan je verbeelding over met deze foto’s:

Nu bracht Hazes op zijn Instagram hulde aan zijn beste vriend en neef. En ook hier is de timing wellicht geen toeval. Hij schreef: “Vanaf dag 1. Ben zo blij en gezegend met deze mannen.” Daarmee doelt hij op zijn geluidsman en Djarno. “Een vader en een broer voor het leven. Love you”, sluit hij zijn dankberichtje af.

Yolanthe Cabau zoent erop los

Jennifer Lopez gooit haar ‘persoonlijk nummer’ online.