in

André en Monique geven haar vader ‘mooiste cadeau’

De vader van Monique Westenberg heeft een verschrikkelijke zomer achter de rug. Zijn huis brandde volledig af en André, Monique en vele anderen hebben hem daarom woensdagavond op prachtige wijze verrast…

”Volgende week wordt papa 70 jaar,” schrijft Monique bij enkele ontroerende beelden op Instagram. ”Na al het dierbare verlies van de afgelopen maanden verdient hij het om in het zonnetje gezet te worden. Een gezellige avond met familie en vrienden en heerlijk eten!”

Monique vertelt nog enkele hartverscheurende details over wat zich in augustus heeft afgespeeld. ”Bij de brand van zijn huis is niks aan herinneringen gespaard gebleven. Zelfs de urn van Maria was vernietigd. Op het hoofdje na, maar die was zwaar beschadigd. Deze hebben we op laten knappen en hebben we hem gisteren terug gegeven. Een mooier cadeau konden we hem niet geven!”

Lees ook  Jonge vrouw verdwijnt spoorloos nadat ze met hond gaat joggen - 30 jaar later heeft politie een doorbraak

De woonwagen van Monique’s vader brandde begin augustus volledig uit. De brand woedde op het Rotterdamse industrieterrein De Spaanse Polder waar de familie van Monique woont op het woonwagenkamp. Het vuur is ontstaan in de woonwagen van haar vader en volgens Matthieu, de broer van Monique, was de oorzaak waarschijnlijk kortsluiting.

Lees ook  Herken ijzertekort op tijd dankzij deze 5 symptomen!

Het was de tweede keer in korte tijd dat Moniques pa te maken heeft gekregen met een verwoestende brand. In 2015 brandde zijn strandtent Het Zonnetje af. André reageerde toen op Instagram en schreef: “Het levenswerk van mijn schoonvader is in rook opgegaan. Wat heb ik daar in anderhalf jaar tijd mooie avonden mogen beleven. Brasserie Het Zonnetje is niet meer… Sterkte lieve vriend!”

Heeft jouw beste vriend(in) deze 6 eigenschappen? Dan is het een vriend(in) voor het leven

Ben je plotseling vaak ziek? Controleer dan even je wasmachine op gevaarlijke zwarte schimmel!