in

Amijé van der Laan deelt goudeerlijke foto’s

Ken je dat? Dat je een selfie wil maken, dat je er maar meteen honderd maakt omdat ze vaak toch niet mooi zijn. Amijé van der Laan kent dat ook. De ex van Donny Roelvink (22) deelt nu de missers.

“Het leven is namelijk nooit zo perfect als het op foto’s lijkt”. Amijé plaatst een reeks aan foto-collages. Op de ene foto staat ze beeldig en de andere wat minder…

“Ik zie dit soort posts steeds vaker voorbijkomen en ik ga er zelf altijd heel goed op. Ik weet namelijk als geen ander dat je nooit in één keer de juiste foto maakt. Ik maak zelf echt honderden foto’s om er vervolgens maar een paar aan jullie te laten zien.”

  De schildpadden uit ‘Rocky’ leven nog en wonen gewoon bij Sylvester Stallone.

De Instagrammer zorgt ervoor dat alleen de mooie foto’s online komen. “De foto waarop ik het mooiste sta, vanuit de juiste hoek, met het beste licht en filter en waar alles klopt.” Toch is ze bang dat ze hierdoor een vertekend beeld laat zien.

“Dat is het laatste dat ik wil. Daarom hoop ik dat je hierbij een beetje kan lachen om deze nog nooit eerder vertoonde foto’s. Het leven is namelijk nooit zo perfect als het op foto’s lijkt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik zie ‘dit soort’ posts steeds vaker voorbijkomen en ik ga er zelf altijd HEEL goed op. Ik weet namelijk als geen ander dat je nooit in 1 keer de ‘juiste’ foto maakt. Ik maak zelf echt honderden foto’s om er vervolgens maar een paar aan jullie te laten zien. De foto waarop ik het mooiste sta, vanuit de juiste hoek, met het beste licht en filter en waar alles klopt. Tegelijkertijd realiseer ik me dat ik hierdoor wellicht een vertekend beeld laat zien aan jullie. Dat is het laatste dat ik wil. Daarom hoop ik dat je hierbij een beetje kan lachen om deze nog nooit eerder vertoonde foto’s. Het leven is namelijk nooit zo perfect als het op foto’s lijkt. (Inspiratie @rianne.meijer )

Een bericht gedeeld door Amije Roos Van Der Laan (@amijeroos) op

Vorig jaar zetten Amijé en Donny een punt achter hun relatie. Hem werd later gevraagd hoe het nou zit tussen hen.

  17-jarig meisje komt om het leven in vreselijk ongeval. Dan opent agent haar telefoon en doet bloedstollende ontdekking.

Lisa (32) was verslaafd aan s*ks: ‘Ik leidde jarenlang een dubbelleven’

Smakelijke filmpjes van Iris Hond verschenen, dat is niet mis!