in

Amerikaans echtpaar viert deze maand een zeer zeldzaam jubileum: hun 85-jarig huwelijk

Honderdplussers John en Ann Betar zijn deze maand 85 jaar getrouwd! Hun eerste afspraakje vond plaats in 1932, tijdens de grote depressie. John was toen 21 en Ann was 17 jaar oud. Nu zijn ze respectievelijk 106 en 102 jaar oud, maar nog steeds erg verliefd op elkaar.

Slechts een paar dagen na hun eerste afspraakje besloot het koppel in het geheim te trouwen. “En ze zeiden dat het niet lang zou duren!”, herinnert John zich lachend na al deze jaren.

Lees ook  Haal die handschoenen maar uit de kast: het gaat sneeuwen!

Ann deelt hun geheim voor het lange huwelijk. “Luister naar elkaar, het maakt niet uit hoe de situatie is. We maken geen ruzie, we luisteren en hebben altijd geluisterd.”

Het koppel heeft 5 kinderen, 15 kleinkinderen en bijna net zoveel achterkleinkinderen. Als verrassing voor het bijzondere jubileum reden ze een ritje in dezelfde auto als hun eerste afspraakje, een Ford Roadster.

Lees ook  ZIEN: Dit is het knappe broertje van Frenkie de Jong

Bekijk hieronder hoe het echtpaar hun jubileum met de familie viert. We hopen dat het lieve echtpaar nog lang van elkaar kan genieten! Vergeet niet deze prachtige beelden te delen met vrienden en familie!

Het meisje geeft haar stervende zus in het ziekenhuis een kusje op de buik – en dan gebeurt er een wonder

Een moeder verliet haar man en hun pasgeboren dochter, nu gaat deze brief van de vader viral