in

Amber heeft maar liefst 98% van haar lichaam laten tatoeëren

Een Australische vrouw heeft zoveel tatoeages dat haar lichaam naar eigen zeggen voor 98 procent bedekt is met inkt. Zelfs haar ogen ontsnapten niet aan haar tattoo-obsessie.

Amber Luke is een 25-jarig Instagrammodel uit Brisbane (Queensland). Op haar 16de raakte ze gefascineerd door tatoeages en liet ze er aan de lopende band zetten. Intussen heeft ze bijna 600 tattoos die haar in het totaal zo’n 42.000 euro gekost hebben. Haar lichaam staat daarmee voor 98 procent vol met inkt, inclusief haar ogen, waarbij de oogbollen geïnjecteerd werden met blauwe inkt en ze drie weken lang blind was.

Lees ook  Nieuwe vriendin van Enzo Knol verbluft volgers met bikini-kiekjes!

Plastische chirurgie
Naast de overdosis aan tatoeages liet Luke tevens aan haar lichaam werken. Zo onderging ze een borst- en bilvergroting, werden haar wangen en lippen opgevuld en liet ze een tongsplitsing doen. Allemaal goed voor 59.000 euro.

Geen schrik voor oude dag
Luke legt uit dat ze vroeger niet tevreden was met haar uiterlijk. “Ik haatte hoe ik eruitzag. Dat was ik niet. Ik was saai. In de afgelopen jaren ben ik geëvolueerd naar wie ik wil zijn en hoe ik eruit wil zien, maar ik heb nog een lange weg te gaan. Ik maak me geen zorgen over hoe ik eruit ga zien als ik 70 ben. Uiteindelijk is mijn lichaam het enige wat ik mee kan nemen in mijn graf”, vertelde ze aan Daily Mail.

Lees ook  Ouders zijn woedend over de nieuwe controversiële beslissing van luchtvaartmaatschappij

Wouter (34) werd als kind misbruikt door eigen vader: ‘Er staan krassen op mijn ziel’

Vergeet de High Tea en maak kennis met de High friet!