in

Als tiener werd ze ver kracht en raakte ze zwanger – 77 jaar later krijgt ze een aangrijpend telefoontje

Minka was pas een tiener toen ze ver kracht werd en zwanger raakte. 77 jaar later, worstelt ze nog steeds om haar pijnlijke verleden achter zich te laten.

In 1928, toen Minka Disbrow nog maar 16 jaar oud was, werden haar vriendin en zij op een brute wijze ver kracht door drie mannen, terwijl in het bos aan het picknicken waren. Een paar maanden later kwam ze erachter dat ze zwanger was.

Omdat ze zelf nog maar een kind was, besloot ze om haar pasgeboren dochter, die ze Betty Jane noemde, voor adoptie af te staan.

Lees ook  Hond zo hard vastgebonden dat hij nauwelijks kan ademen – sterft bij dierenarts omringd door haar vrienden

“Ik heb veel geleden toen ik haar ter adoptie af gaf, omdat ik haar een maand bij me heb gehouden,” vertelde Minka in een interview.

Ze heeft haar hele leven geprobeerd uit te vinden wat er van haar kleine meisje was geworden, en bijna 80 jaar later, vroeg ze God of ze haar dochter mocht zien voordat ze zou sterven.

Wat ze op dat moment niet wist, was dat twee maanden later haar vurige wens vervuld zou worden! Ze kreeg het telefoontje waarvan ze had gedroomd, van haar haar dochter Betty Jane!

Lees ook  Oeps: Meisje gebruikt purschuim in plaats van haarmousse

Dit verhaal begon op een afschuwelijke manier, maar kon niet gelukkiger eindigen.

Het is nooit te laat om te geloven in een wonder. Deze video laat je getuige zijn van een prachtige reünie tussen een verloren gewaande dochter en haar moeder.

Bekijk de video hieronder en laat dit verhaal je ontroeren. En deel het met een vriend of vriendin!

‘Horrorongeluk’ met rondvliegende kinderen eist leven van Harley (12): ‘We zijn er kapot van’

Barbie haalt uit naar makers reality-tv: “Gedwongen abortus gepleegd”