in

Als dit paard beseft dat de ketting van haar benen wordt weggehaald, bedankt ze haar redder op de LIEFST mogelijke manier!

Er was een moment in onze geschiedenis dat we geen twee keer nadachten over het gebruik van dieren voor entertainment. Maar sinds er zoveel vreselijke verhalen aan de oppervlakte komen, hebben we onze houding en mening bijgesteld en denken we vandaag gelukkig heel anders over dierenwelzijn.

Four Pas International, oorspronkelijk opgericht in Oostenrijk, heeft de laatste jaren heel wat vooruitgang geboekt op het gebied van dierenwelzijn. Ze redden dieren die worden mishandeld voor entertainment, wetenschappelijk onderzoek of economische redenen.

Lees ook  Dit koppel ging een wandeling maken – een sms van een vreemdeling zou dan hun leven voor altijd veranderen

Toen ze hoorden over een praktijk in Rusland genaamd “strompelen” schoten ze meteen in actie. Deze praktijk bestaat erin dat de voorste en achterste benen van een paard worden samengebonden om te vermijden dat ze zouden ontsnappen. De vrijwilligers van de organisatie troffen deze paarden in de meest erbarmelijke omstandigheden aan.

Lees ook  12-jarig meisje stierf 2 dagen nadat ze op de schoolbus een snack had gegeten.

De reactie van het paard op zijn herwonnen vrijheid is ronduit hartverwarmend. DEEL deze prachtige redding met je vrienden!

Een hond, 8 vogels en een hamster – deze unieke vriendschap gaat viraal

9-jarige verkoopt z’n favoriete skateboard om een zieke straathond naar de dierenarts te kunnen brengen.