in

Als de vreemde over het lichaam van de dode vrouw buigt, schreeuwen de rouwenden het uit. De camera betrapt haar op heterdaad.

Sommige mensen kunnen zelfs de doden niet in vrede laten. Zo werd ook geprobeerd om de zopas overleden Lois Hicks haar laatste waarde te ontnemen. Nadat de bejaarde dame uit de Amerikaanse staat Texas op de leeftijd van 88 jaar vredig ingeslapen was, organiseerden vrienden en familie een mooie begrafenisplechtigheid. Maar iemand had die dag een bijzonder perfide plan.

Een camera in het lijkhuisje filmde iets ongehoord kort nadat de rouwstoet de overledene verlaten hadden. Een vreemde vrouw betrad de kamer. Vervolgens lijkt het erop alsof ze in alle rust van de overledene afscheid wil nemen. Maar dan wordt het duidelijk: ze heeft heel andere plannen.

Lees ook  Het echtpaar redt deze wolf van de verdrinking in een rivier – dan ontdekken ze iets verschrikkelijk

Ze besteelt de oude dame! Als haar nabestaanden terugkeren, merken ze meteen dat de diamanten ring aan de hand van de oude dame ontbreekt. Gelukkig had de bewakingscamera dit vreselijk misdrijf geregistreerd.

De familie is geschokt. Ze bellen onmiddellijk de politie, die de dader nog op het domein van de begrafenisondernemer kunnen arresteren. Maar de vreugde maakt plaats voor een ander gevoel als ze ontdekken dat er iets met de ring aan de hand is.

Lees ook  Bejaarde vrouw overleden na aanrijding met tram

Want de slimme Lois had blijkbaar voorzien dat een mogelijke dief niet teveel plezier aan de ring zou beleven. Het is namelijk geen rechte diamant, maar een plastiek exemplaar! De nabestaanden van Lois moesten hier hartelijk om lachen – zo hebben ze de dame altijd gekend: listig en sluw. Zo zal ze ook herinnerd worden.

Bekijk de onderstaande video en DEEL dit met je vrienden!

Onvoorstelbaar: De apporterende hond op de foto zal zo meteen sterven.

Man neemt een binnenweg en hoort vreemde geluiden in de bosjes. Wat hij onder de bladeren aantreft, is hartverscheurend.