in

Alleenstaande vader verdwijnt van het werk – zijn collega’s realiseren zich waarom en hun reactie brengt iedereen in tranen

Toen Andreas te horen kreeg dat zijn 3-jarige zoon Julius leukemie had, stortte de hele wereld van de 36-jarige alleenstaande vader in.

Het was tragisch genoeg niet de eerste ziekte die zijn gezin raakte. De vrouw van de 36-jarige had ook een slopende hartziekte.

Dus toen de 3-jarige Julius werd gediagnosticeerd met leukemie, was Andreas er kapot van. Het verlangen om zijn zoon in het hele proces bij te staan ​​terwijl hij tegen kanker vocht. Het enige probleem? Andreas kon geen verlof meer krijgen.

Andreas verkeerde in een ongelooflijk moeilijke positie. En toen deden zijn collega’s iets ongelooflijks.

Eind januari 2017 ontdekte Andreas Graf uit Fronhausen, Duitsland dat zijn 3-jarige Julius leukemie had. Na een lang verblijf in het ziekenhuis en verschillende behandelingen, mocht de kleine jongen eindelijk gaan uit het ziekenhuis. Maar Andreas werd al snel getroffen door nog meer verwoestende berichten.

Een andere tragedie

Andreas ‘vrouw overleed. Hoewel ze al lange tijd ziek was geweest, werd er niet verwacht dat ze zo snel zou overlijden. Andreas bevond zich in een onbeschrijfelijk moeilijke positie – zijn vrouw was net gestorven en zijn kleine jongen had leukemie. En als klap op de vuurpijl had Andreas een veeleisende baan die het grootste deel van zijn tijd in beslag neemt.

Lees ook  Man stort 150 meter diep zijn dood tegemoet om zijn hond te proberen redden.

Het ongelooflijke gebaar van zijn collega’s bracht Andreas in tranen

Gelukkig had Andreas veel goedhartige collega’s bij Seidel, het bedrijf waar hij werkte. Ze wisten hoe zwaar Andreas het had – en ze wisten ook dat hij niet veel tijd had om met zijn zoon door te brengen. Dus namen alle 700 werknemers gezamenlijk een besluit: ze zouden overuren maken, zodat Andreas thuis kon blijven met zijn zoon.

In totaal werkten ze 3300 uur overuren, wat betekende dat Andreas een jaar niet hoefde te werken. De CEO van het bedrijf, Andreas Ritzenhoff, is bijzonder trots op de grote betrokkenheid van zijn medewerkers.

“Het is geweldig om te zien hoe de werknemers bij elkaar komen als de zaken moeilijk zijn. Sommige collega’s van Andreas hebben tot 30 uur gedoneerd “, zei de Seidel-directeur tegen de Duitse krant Oberhessische Zeitung.

Lees ook  Man neergestoken om 1,5 meter

Elk jaar worden er meer dan 170.000 mensen in de Verenigde Staten met leukemie gediagnosticeerd. Het is de meest voorkomende vorm van kanker bij kinderen en tieners. Er zijn twee soorten leukemie: acute lymfatische leukemie (ALL) en acute myeloïde leukemie (AML). Gelukkig is het sterftecijfer voor de ziekte de laatste jaren gedaald. De overlevingskans voor beide vormen van kanker bij kinderen is ongeveer 90 en 70 procent, volgens het St. Jude Children’s Research Hospital.

Andreas kon de tranen niet tegenhouden toen hij ontdekte wat zijn collega’s hadden gedaan. Ook al is Julius nog niet vrij van kanker, nu kan zijn vader het zich veroorloven om naast hem te vechten. Deel dit ontroerende verhaal alsjeblieft met je vrienden en stuur je gedachten en gebeden naar Julius!

Bruiloft van koppel verstoord door de politie die een vermoedelijke drugsdealer achtervolgde.

Aap kidnapt puppy en rent weg, maar niemand begrijpt waarom