in

Alleenstaande moeder adopteert zusje voor zoontje zonder te weten wie ze werkelijk is

Het verhaal van Kate Price is verbazingwekkend. Ze is een buitengewone vrouw en haar prachtige verhaal zal je hart verwarmen!

Op 30-jarige leeftijd, nadat haar huwelijk was geëindigd, besloot Katie Price een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen. Ze verhuisde naar Colorado, veranderde van baan en besloot pleegouder te worden.

In 2016 verwelkomde ze de jonge Grayson, een baby van amper 4 dagen oud. Na 11 maanden kon de vrouw hem adopteren, volgens LittleThings.

Katie vond het heerlijk om moeder te zijn en besloot daarom nog een kindje te adopteren.

Ongeveer een maand nadat Grayson officieel was geadopteerd, werd ze gecontacteerd vanwege een pasgeboren meisje dat dringend hulp nodig had.

Katie twijfelde niet en verwelkomde de kleine Hannah, ze dacht bijna dat haar aankomst een teken uit de hemel was.

Lees ook  Fans geschrokken door foto van Monica Geuze: “Eet je niks meer?”

Toen ze Hannahs armbandje zag, deed ze een verrassende ontdekking. De naam van de biologische moeder was dezelfde als die van Grayson.

Ze controleerde de geboorteaktes van de kinderen zorgvuldig en realiseerde zich dat de geboorteplaats van Hannahs biologische moeder dezelfde was als die van Grayson.

Zou het toeval zijn?

Hoewel Grayson en Hannah niet erg op elkaar lijken, vermoedde Katie dat ze biologische broer en zus waren.

“Grayson is half Afro-Amerikaans, heeft een donkere huid en krullend haar”, schreef Katie op haar blog. “Het babymeisje heeft een blanke huid en stijl blond haar.”

Katie besloot Hannahs biologische moeder op te sporen om de waarheid te achterhalen. Toen ze haar voor het eerst ontmoette, wist ze meteen dat ze ook de moeder van Grayson was.

Lees ook  Man bewaart zijn nagelknipsels een jaar lang en maakt er een verlovingsring van

Een DNA-test bevestigde dat Grayson en Hannah halfbroers waren. Een ongelooflijk toeval!

Katie adopteerde Hannah een paar maanden later officieel. Ze vindt het een wonder dat broer en zus bij elkaar zijn!

Maar daar houdt het niet bij op! Toen Kate de biologische moeder van Hannah ontmoette, ontdekte ze dat de vrouw nog een kind had. Afgelopen maand juni adopteerde ze Jackson, het broertje van Hannah en Grayson!

Een prachtig verhaal dat het hart verwarmt! Als je ook vindt dat Kate een geweldige vrouw is, deel het artikel dan met al je vrienden op Facebook!

Britt Dekker schrijft ode aan moeder in de zorg: ‘Ik doe wel mee’

First Dates-kijkers merken iets op bij Fien: “Ze vallen er bijna uit!”