in

Aldi roept diepvriesgroentjes terug nadat er een rat in een van de zakjes werd aangetroffen.

Aldi haalde 38.000 zakken diepvriesgroenten uit de rekken nadat een klant een halve rat in een zak had aangetroffen. De supermarkt liet de zakken terugroepen nadat een oma restanten van een rat had aangetroffen terwijl ze haar tweejarige kleindochter te eten gaf. Pat Bateman (69) zei dat de stukjes rat haar misselijk maakten. Ze vertelde aan The Sun: “We hadden bijna de helft van de zak opgegeten toen we het zagen. En wat nog erger is, ik voedde het aan mijn jongste kleindochter.”

Lees ook  Dondersfijn! De bloedmooie vriendin van Jørgensen deelt pikante foto’s:

“Het is een wonder dat niemand fysiek ziek werd.”

Ze keerde meteen terug naar haar plaatselijke Aldi in Liskeard, Cornwall. De manager bood zijn verontschuldigingen aan en bood 40 euro aan voor een volgende aankoop. Bateman vond dat het bedrijf haar klacht niet ernstig nam en wendde zich tot de hoofdzetel.

Ze kreeg 550 euro aangeboden, maar dat vind ze niet genoeg.

Lees ook  Veganistische Olympische schaatsster redt hond die voor het avondmaal bestemd was.

Volgens een intern rapport van Aldi werden er drie klachten geuit over “kleine stukjes rat” die in hetzelfde product gevonden werden. De zakken werden als gevolg daarvan sinds 5 januari uit de rekken gehaald.

Aldi zei in een verklaring: “Als gevolg van de klacht van Bateman hebben we dit product uit verkoop gehaald om dit in de toekomst te vermijden. We hebben al onze aankopen bij deze leverancier opgeschort terwijl we de zaak onderzoeken.”

Opdringerige man stuurt bloemen naar elk café van het dorp nadat vrouw hem op Facebook blokkeerde.

Café “weigert klant te bedienen die een warm drankje voor een dakloze man wilde kopen.”