in

Al de medewerkers van het ziekenhuis hadden een naar gevoel in hun maag, nadat ze beseffen wat oma deed

Ook al zien baby’s er soms wat raar uit, toch zijn ze schattig en het mooiste geschenk dat je je kan wensen. Er is nu een oma die zo erg in shock was van het uiterlijk van haar kleinkind dat ze besloot om de baby terug te brengen naar het ziekenhuis. Compleet absurd natuurlijk, maar het is wel gebeurd.

Dit verhaal speelt zich af in Colombia. Een vrouw bracht haar kind terug naar het ziekenhuis nadat ze het uiterlijk zag. Volgens The Daily Mail, een Engelse tabloid, stormde de oude vrouw het ziekenhuis van Santa Marta binnen en ze wilde persé dat het kind teruggenomen werd.

Lees ook  Jongen mishandelt kat – totdat de viervoeter het niet langer pikt!

De vrouw wist zeker dat de baby verwisseld was met een andere baby, want iemand uit haar familie kan gewoon niet zo lelijk zijn.

“De oma was niet bepaald gelukkig. Ze kon de baby niet thuisbrengen als een nieuw lid van haar familie en daarom kwam ze samen met de moeder terug naar het ziekenhuis om hem terug te brengen.” Aldus Carlos Pallares, de directeur van het ziekenhuis.

Volgens het personeel van het ziekenhuis kon de baby absoluut niet verwisseld zijn. Haar kleinkind was namelijk de enige jongen die die geboren was in het ziekenhuis.

Pallares zei daarbij dat de vrouw van haar kleinkind moest houden en haar met open armen moest ontvangen in de familie, ook al was hij

Lees ook  13 simpele manieren om in 2 weken een paar kilo af te vallen

misschien niet de knapste baby. “De situatie moet gewoon aanvaard worden. Soms zorgen biologie en genen ervoor dat familieleden er anders uitzien en dat heb je te aanvaarden.”

Echter bleek dat de oma al lange tijd last had van psychologische problemen. Daarom vraagt een woordvoerder van de stad ook om de grootmoeder niet te hard te veroordelen vanwege haar daden.

Weet jij nog hoe je baby’s eruitzagen toen ze geboren werden? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

 

Concurrentie voor Disneyland: Londen krijgt een van de grootste pretparken ter wereld

Koppel in de wolken bij geboorte tweelingdochtertjes – maar dan komt dokter binnen en zegt “Het spijt me”