in

Al 6 maanden lang hoorde de vrouw een raar geluid uit het plafond van de woonkamer komen. Dan doet ze een vondst waar ze vandaag nog van moet bekomen.

Lisa Ohrmundt uit Georgia in de VS hoorde al een half jaar lang rare geluiden in haar woonkamer. Ze dacht dat het bijen in haar tuin waren en dacht er verder niet teveel over na. Als het gezoem echter aanhoudt, vraagt ze een imker om in haar tuin naar een bijennest op zoek te gaan.

Lees ook  De 2-jarige heeft dezelfde zeldzame ziekte als hij – en hij bezoekt hem om iets tegen zijn pestkoppen te doen

Met een speciale warmtesensor kan hij de bijen eindelijk lokaliseren – recht boven het plafond van haar woonkamer! Daar hadden wel 120.000 bijen het zich gezellig gemaakt!

“Ik had nooit bang voor bijen”, vertelt Lisa. “Maar toen ze allemaal tezamen uit het nest kwamen gevlogen, dacht ik maar één ding: ‘Zo snel mogelijk weg van hier!’” In het nest zat wel 2 meter aan honinggraat en was gevuld met 30 kg zoete honing! De holte in het plafond werd zorgvuldig gedicht en de bijen werden door de imker naar een veilige plek overgebracht. De enige herinnering die Lisa nu nog aan deze nachtmerrie heeft overgehouden, is een beetje lekkere honing.

Lees ook  Buren horen hond vanuit het ijswater om hulp schreeuwen – Hun volgende actie roert me tot tranen toe.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Geketende hond zit 4 lange jaren vast in de sneeuw – kijk als een held het volgende doet

Man denkt dat hij de pijn van een bevalling aankan. Maar houdt het amper 20 seconden vol voor hij smeekt om het te stoppen.