in

Ai, nóg meer slecht nieuws voor de zieke Jan Smit:

Het zijn een paar zware maanden voor Jan Smit. Hij blijkt erg ziek te zijn waardoor hij al zijn optredens en andere werkzaamheden tot het einde van het nieuwe jaar heeft moeten afzeggen. Jan Dules heeft laten weten dat de zanger maar liefst 13 kilo is afgevallen.

Dit deed hij voor het schaatsprogramma waar hij aan mee heeft gedaan. Het heeft ervoor gezorgd dat zijn gezondheid er niet bepaald op vooruit is gegaan laat Jan weten aan 100%NL. Ook Gerard Joling heeft laten weten dat hij zich zorgen maakt om de zanger.

Lees ook  Opgepakte terroristen Nederland wilden Gay Pride opblazen

Hij geeft aan dat er meer aan de hand is dan een simpele keelontsteking die binnen een week of 2 wel over zou moeten zijn. Joling denkt dat de Volendammer een flinke burn-out zou hebben.

Jan Smit krijgt meer over zich heen
Toen er eindelijk goed nieuws kwam voor de zanger werd dat gelijk de grond in geboord. Hij kreeg namelijk te horen dat hij één van de drie presentatoren voor het Eurovisie Songfestival zou worden. Maar Twitter barstte los bij dat nieuws. Hopelijk heeft de zanger een dikke huid om dit er nog bij te krijgen deze maanden:

Barbie heeft het weer voor elkaar, dit is het werk van haar nieuwe vriend!

Bodybuilder Yuri verklaart ‘plezierpop’ de liefde: “Ze heeft een tedere ziel”