in

Agenten zetten een paraplu op de motorkap – als we eronder kijken, snappen we waarom

De duif uit het volgende verhaal is gewoon een normale duif, maar een speciale behandeling, dat heeft ze wel ontvangen. Allemaal omdat ze besloot haar nestje te maken net boven de motorkap van een politieauto, schrijft The Daily Mail.

De agenten uit Ohio, Amerika kwamen er pas geleden achter dat een vogel hun politieauto had ingepikt. De duif vond namelijk dat net boven de motorkap een perfecte plek was om een nestje te maken. De mannen deden toen iets heel liefs, in plaats van de duif weg te jagen, zorgden ze ervoor dat de duif in alle rust kon broeden.

Lees ook  De familie pos uit ‘helemaal het einde!’ Maakt groot nieuws bekend

De duif had niet echt de beste plek gezocht om een nestje te maken. In de volle zon wordt de zwarte motorkap nogal warm. Daarom regelde de agenten een paraplu zodat de duif wat schaduw had en lekker droog zat tijdens regen.

De agenten gingen nog een stapje verder om ervoor te zorgen dat de duif met rust gelaten werd. Ze zette de parkeerplaats af me lint zodat niemand de duif zou lastigvallen. Ze groeven zelfs wat wormen op voor de duif en haar jonkies.

Lees ook  Dochter Steven Spielberg (23) gaat eigen p*rnofilms maken: “Mijn ouders hadden dit nooit kunnen weten”

De politie sprak met het nieuwsstation Fox 8 en vertelde dat al deze maatregelen nodig waren omdat ze vonden dat ze wat moesten doen voor de duif.
“Onze agenten zijn mensen net als iedereen. We geven om mensen en dieren en daarom hebben onze agenten zo goed gezorgd voor de duif, zodat ze gezonde jonkies kon krijgen”

Wat een leuke actie van de politie! Vind jij dit ook een leuke actie? Deel het artikel dan met je vrienden en familie op Facebook!

Mensen beginnen plots te dansen op Station Antwerpen – omstanders worden getrakteerd op geweldig optreden!

Man rijdt urenlang met 12.000 liter water – maar kijk nu als hij het water laat stromen.