in

Agenten moeten kotsen als ze zien waar een wrede moeder haar 12-jarige zoon een jaar lang opsloot

Ze was zijn moeder en sloot hem op in de badkamer – en liet hem daar een jaar lang zitten. Haar naam is Brandy K. Jaynes, 36, en ze is van Toquerville, Utah. Jaynes werd aangehouden en aangeklaagd wegens zware kindermishandeling. Het was de vader van de jongen die hem vond. Hij woog amper 14 kg en kon niet rechtstaan.

David Crouse van de lokale politie zei dat de jongen op een slachtoffer van een concentratiekamp leek. Wat voor een moeder doet nu zoiets? Wat ging er in haar hoofd om?

Lees ook  Een 50-jarige man probeert twee jonge meisjes in het bos te lokken – dan twijfelt de buurman geen moment

In de badkamer lag een deken, een leeg blik bonen en er was ook een camera geïnstalleerd om hem in het oog te houden. Volgens de verslagen lag de badkamer vol uitwerpselen.

De lichtknoppen waren afgeplakt zodat het licht niet aangeknipt kon worden. Dit was dus allemaal gepland. Er waren nog twee andere kinderen in het huis die bij de moeder werden weggenomen.

Lees ook  De kleine jongen laat een ballon met een briefje op voor zijn opa in de hemel. Als dit antwoord terugkomt, kan de familie niet geloven wat ze lezen.

De moeder beweerde dat de jongen daar zat omdat hij daar graag was. Ze zei ook dat het voor zijn eigen veiligheid was. De jongen wordt verwacht helemaal te zullen herstellen. Hij zal enkele weken in het ziekenhuis moeten verblijven.

DEEL dit hartverscheurend bericht met iedereen die je kent!

Meisje zegt op Skype tegen haar vriend dat ze hem heel erg mist, maar let goed op wat er vervolgens op de achtergrond gebeurt!

De politie arresteerde de man op deze Facebook-foto nadat zijn tatoeages zijn duistere verleden hadden onthuld