in

Achttien maanden oude baby om het leven gebracht door kersverse adoptievader, maar dan blijkt er veel meer aan de hand te zijn

Een fitnesscoach is veroordeeld voor de moord op hun achttien maanden oude adoptiedochter. De man schudde met de baby en sloeg haar op het hoofd tot ze geen teken van leven meer gaf. Maar dat is helaas niet alles…

De baby moest veel meer doorstaan sinds haar adoptie. De Brit Matthew Scully-Hicks (31) had in de acht maanden dat hij voogdij had over de baby genaamd Elsie, een hele reeks verwondingen bij de baby veroorzaakt, waaronder een gebroken been, verschilende kneuzingen en een zware val van een hoge trap.

Lees ook  Emotioneel moment waarop koppel ontdekt dat ze 6 jaar na adoptie eindelijk zwanger zijn.

Hoewel hij al acht maanden voor de baby ‘zorgde’, stierf de baby twee weken nadat alle papieren in orde waren en hij en zijn vriend haar officieel geadopteerd hadden. De baby stierf nadat Matthew haar gewelddadig door elkaar schudde en de baby zelfs een schedelbreuk opliep. In sms-berichten omschreef hij haar als ‘Satan vermomd in een baby’ en ‘een psycho-baby’. Ook buren hoorden hoe de man verschillende scheldwoorden riep naar de achttien maand oude Elsie. In berichten die het gerecht onder ogen kreeg is te lezen hoe de man meermaals tegen vrienden en familie zei dat het niet goed ging met Elsie en dat ze heel de tijd zat te huilen.

Lees ook  Daarom zitten er zwarte puntjes langs de randen van je autoruiten

De man ontkende eerst alle feiten, en beweerde dat ze de verwondingen wellicht heeft opgelopen bij het verschonen van een luier om haar nadien in haar bed te leggen. Maar verschillende dokters hebben het lichaam onderzocht en hebben hem schuldig bevonden voor moord.

Ik snap niet hoe een persoon een onschuldige baby pijn kan doen… Deel dit bericht als je daarmee eens bent!

“Ik sms’te nog ‘rij voorzichtig’. Even later is hij verongelukt”

Schokkende beelden! Wandelaars doen tragische vondst in rugzak langs de weg