in

Achtjarige jongen stond destijds bekend om zijn spieren – maar ziet er 16 jaar later heel anders uit

Richard Sandrak is een jongen die werd geboren in april 1992. Zijn moeder was succesvol in aerobics, terwijl zijn vader vechtsportkampioen was.

De jongen werd geboren in de Oekraïne en verhuisde twee jaar na zijn geboorte naar de Verenigde Staten. Het gezin ging wonen in Pennsylvania. Zijn vader gaf hem een strenge training, omdat hij graag wilde dat zijn zoon ontzettend gespierd zou worden. Hij had de wens dat zijn zoon ook ooit vechtsportkampioen zou worden.

Richard zijn vader liet hem gewichtheffen. Een aantal jaren later werd hij beroemd: een kleine jongen met zoveel spieren, dat vond iedereen wel heel bijzonder. Hij kreeg zijn eigen personal coach die hem nog verder hielp met trainen. Toen hij acht jaar was, waren zijn spieren ontzettend groot en sterk. Men noemde hem ook wel de kleine Hercules.

Lees ook  Politieagent belt elke dag hetzelfde nummer. Na 37 jaar hoort hij een stem over de radio en stort in.

Vele mensen vonden dat hij geen gewone jeugd kon leiden. Hij had een streng schema en hij was nog maar erg jong. Richard besteedde bijna al zijn tijd met zijn vader óf met zijn trainer/coach. Hij mocht nooit ongezond eten en volgde een streng dieet.

Op een dag besloot zijn coach, Frank, niet langer samen te werken met zijn vader. Hij beweerde dat zijn vader een crimineel was en daar wilde hij niets mee te maken hebben.

Lees ook  Uitgeputte, depressieve oudere hond wordt zielsalleen gevonden en mist delen van zijn vacht

In gesprek met Channel Inside Edition vertelt Richard op 24-jarige leeftijd dat het niet langer actief is in bodybuilding. Tegenwoordig is hij werkzaam als stuntman bij Univeral Studios.

De nu 24-jarige Richard ziet er nu uit als een normale, volwassen man zonder overdreven spiermassa.

Bekijk de video hieronder en bekijk beelden van toen én van nu.

Vind jij dit ook een bijzonder verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Slechts 2 dagen na de abortusgrens werd dit meisje geboren. Ze overtreft alle verwachtingen.

Boze buschauffeur rijdt expres negen haltes voorbij