in

Aantal mensen die partner bedriegen tijdens kerstpersoneelsfeestjes is schokkend.

Twee verschillende onderzoeken in het Verenigd Koninkrijk wezen uit dat een op drie Britten hun partner tijdens een kerstpersoneelsfeestje zou bedriegen.

Een op drie ondervraagden bekende dat ze hun partner in de aanloop naar de feestdagen ooit al eens bedrogen hadden. De meerderheid weet dat aan de alcohol die rijkelijk vloeit tijdens personeelsfeestjes.

De meeste overspelige partners geven aan dat ze wegkwamen met hun avontuurtjes – 90 procent zegt dat hun partner de waarheid nooit ontdekte. Dat blijkt uit resultaten van twee afzonderlijke studies.

Lees ook  Dit is wat gebeurt met de persoonlijkheid van kinderen die geslagen worden!

Meer vrouwen dan mannen bekennen hun partner te bedriegen tijdens de feestdagen. Ongeveer 35 procent bekende dat ze overspel pleegden in de aanloop naar Kerstmis, tegenover 31 procent van de mannen die bekenden ontrouw te zijn geweest.

Twee derde van de ondervraagden weet dit aan overmatig alcoholgebruik. Van zij die avontuurtjes hadden, gaf 46 procent aan dat ze ook na de feestdagen nog met diezelfde collega tussen de lakens doken.

Drie vierde van de mensen die een avontuurtje hadden met een collega gaf aan dat het flirten al weken voor het personeelsfeestje begon.

Lees ook  Fietser (16) overleden na aanrijding met vluchtmis drijf in Vorselaar: 21-jarige bestuurder was onder invloed

Meer dan een kwart maakte er geen geheim van dat ze ontrouw waren geweest – vooral omdat ze dronken waren. 32 procent van de ondervraagden zeiden dat ze spijt hadden van hun affaire.

Een onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van The Sun en bevroeg 1.000 mensen. Het andere onderzoek uitgevoerd door Insurance2go kwam tot dezelfde conclusies. Je bent gewaarschuwd!

Heb jij al eens een slippertje gehad op een personeelsfeestje? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit met je vrienden!

Aanstaande 1m95 lange bruid met schoenmaat 51,5 vindt geen trouwschoenen.

Je gelooft nooit wie als de vriendin van Mark Rutte wordt gezien