in

Aanstaande 1m95 lange bruid met schoenmaat 51,5 vindt geen trouwschoenen.

De aanstaande bruid Julie Felton uit het Verenigd Koninkrijk die schoenmaat 51,5 heeft, is wanhopig op zoek naar schoenen voor haar bruiloft.

Julie, die 1m95 lang is, dacht eraan om een paar op maat te laten maken, maar kan de kostprijs van meer dan 1.000 euro niet betalen.

De 49-jarige verklaarde aan Caters News: “Voor zover ik weet, heb ik de grootste voeten dan eender welke andere vrouw van het land.

Misschien heeft er iemand wel een geniaal idee hoe ik een mooi paar trouwschoenen kan krijgen zonder er een fortuin voor te moeten betalen. Net zoals elke andere bruid, wil ik dat mijn outfit perfect is, inclusief mijn schoenen.”

De gescheiden Julie uit Ellesmere in het Verenigd Koninkrijk zei: “24 jaar geleden op mijn eerste huwelijk had ik enkele pumps die gratis voor me gemaakt werden. Nadien verfde ik ze zwart. Ik wilde een ander paar laten maken, maar dat zou me meer dan 1.000 euro kosten.”

Julie, een apotheekster in een ziekenhuis, had als kind een groeistoornis en draagt normaal mannenschoenen.

In april zal ze trouwen met Steve Evans (44).

Hij zei: “Ik kan niet wachten tot het zover is. Ik hoop alleen dat we het schoenenprobleem op een of andere manier kunnen oplossen.”

Ken jij iemand die haar zou kunnen helpen? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Slecht nieuws voor Roy Donders

Aantal mensen die partner bedriegen tijdens kerstpersoneelsfeestjes is schokkend.