in

98-jarige man houdt decennialang zijn miljoenenvermogen geheim.

Russ Gremel kan terugblikken op een lang leven. Hijzelf beschouwt zich als een gelukkig mens, al heeft hij altijd erg bescheiden geleefd. En gedurende 70 jaar lang bewaarde hij een bijzonder geheim.

Hoewel hij uit een arme familie komt, is de Amerikaanse gepensioneerde multimiljonair! Alles begon toen zijn broer hem 70 jaar gelden aanraadde om aandelen van de drogisterijketen “Walgreens” te kopen. Want “de mensen zullen alsmaar meer medicijnen, make-up en huishoudelijke producten nodig hebben” waren de wijze woorden van zijn adviseur.

Dus investeerde Russ indertijd een bedrag van omgerekend 1.000 euro in het bedrijf en hij zag hoe het met de keten (en met zijn vermogen) steeds beter ging, tot zijn aandelen uiteindelijk 1,8 miljoen euro waard waren. Russ zelf raakte het geld nooit aan. Hij was gelukkig met zijn bescheiden bestaan. Hij vertelde evenmin iemand over zijn rijkdom. Tot hij 98 jaar oud was en iedereen met een groot gebaar verraste.

Lees ook  16-jarige jongen vergrijpt zich aan 6-jarig meisje en vermoordt haar

Omdat hij voor iedereen iets goed wilde doen, schonk hij het geld om er een nationaal park mee op te richten. Een park van wel 1.600 vierkante meter waar “kinderen in de natuur kunnen spelen”, zoals hijzelf in zijn jonge jaren zo graag gedaan had. Want voor hem dient geld om van de wereld een betere plek te maken.

Lees ook  Hond verdwijnt spoorloos een maand lang, dan ziet de jongen hem eindelijk weer terug!

Maar hij dacht toch ook een beetje aan zichzelf: Na zijn onbaatzuchtige gebaar adopteerde Russ een andere kleine “bejaarde”, een kleine chihuahua om hem gezelschap te houden. De twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden en men ziet duidelijk dat twee grote harten elkaar getroffen hebben.

Maak kennis met de Nederlandse Daniël (21): de dubbelganger van Mr. Grey uit “Fifty shades.”

Van zwangere Roxeanne Hazes mag iedereen meegenieten van haar lichaam