in

92-jarige vrouw heeft nog maar drie weken te leven, maar dan hoort ze dat ze een achterachterkleindochter krijgt

Twee maanden geleden gaven dokters de 92-jarige Jean Roper, uit het Amerikaanse plaatsje Trussville, niet meer dan drie weken te leven. Haar nieren begonnen te stoppen met werken. De dokters raadden haar kinderen en kleinkinderen aan om afscheid van Jean te nemen, bericht People.

“Ze zeiden dat ze maar twee of drie weken te leven had”, vertelde de achterkleindochter van Jean, Kayla Tracy, “…en het erg moeilijk voor ons om voor te stellen dat we het zonder haar zouden moesten stellen. Ze is altijd het hart van onze familie geweest.”

Toen gebeurde er iets heel bijzonders!

Het zusje van Kayla, Amber Harris vertelde Jean dat ze zwanger van haar eerste kindje was en het baby’tje naar haar zou vernoemen. Het zou Jeans eerste achterachterkleindochter zijn. Vanaf dat moment begon ze zich steeds beter te voelen.

Lees ook  Vader laat baby achter in snikhete auto waarna het meisje overlijdt

Aan People vertelde Kayla: “Ze was laaiend enthousiast en bleef aan iedereen vertellen, ‘ik wil alleen maar lang genoeg leven om dat babymeisje te zien.’”

Jean en haar echtgenoot Edward hebben drie kinderen, zeven kleinkinderen, 11 achterkleinkinderen en 11 achterachterkleinkinderen, waarvan het bijna allemaal jongens zijn.

Het feit dat ze binnenkort een achterachterkleindochter zou krijgen was als een medicijn voor Jean, liet Kayla weten. Ze voegde daaraan toe dat het zo geweldig was om de transformatie te zien dat ze het welmoest vastleggen. Kayla is fotografe en besloot prachtige foto’s te nemen.

Vier jaar geleden raakte Jean depressief omdat ze haar oudste zoon verloor aan nierfalen, hetzelfde waar ze nu mee kampte. Maar zodra ze hoorde dat het babymeisje op komst was veranderde ze compleet.

Lees ook  Koppel adopteert hangbuikzwijntje uit dierenopvang om haar daarna te slachten en op te eten

Magnolia Jean werd op 31 januari geboren. “Ze hielp me vergeten hoe zwak en belabberd ik me voelde”, vertelde Jean, “en ik vond haar het mooiste babymeisje dat ik ooit had gezien. Ze was zo klein en perfect.”

Tot nu toe heeft Jean geen nierklachten meer gehad. Op 5 maart vierde ze zelfs haar 75ste huwelijksdag! Kayla hoopt nog veel foto’s te kunnen maken van het tweetal.

Het is geweldig om te zien hoe liefde sterkte geeft en veel kan overwinnen! Vergeet niet dit prachtige verhaal te delen als je het ook zo mooi vindt.

Draagmoeder levert een tweeling – daarna onthult de DNA-test het onvoorstelbare

H&M zit in zwaar weer: er komt een flinke uitverkoop aan