in

9-jarige weigert om de kanker te laten winnen voor zijn zusje geboren wordt

Geen enkele ouder wil hun kind zien lijden, en ze zullen alles doen dat ze kunnen om ze terug beter te doen voelen. Maar jammer genoeg kunnen niet alle ouders dit doen.

Ongeacht hoe hard we proberen, hopen en bidden, er zijn bepaalde dingen waar we geen controle over hebben.

Bailey begon zich onwel te voelen tijdens de zomer van 2016, en zijn ouders namen hem mee naar de dokter. Op het eerste zicht dacht de dokter dat Bailey een gewone verkoudheid had, en hij stuurde hem daarop terug naar huis.

Maar Bailey begon zich slechter en slechter te voelen, en uiteindelijk kregen mama Rachel en papa Lee de diagnose te horen die geen enkele ouder wil horen.

Hun 8-jarige knaap had het Non-Hodgkin-lymfoom, een vorm van kanker die zich kenmerkt door een ongecontroleerde groei in het lymfatisch weefsel.

Zijn behandeling begon onmiddellijk, en na zowel chemotherapie en bestralingen bleek in februari 2017 dat de kanker verslagen aws en dat Bailey het zou overleven.

“Ze dachten dat er geen tekenen van kanker meer waren,” vertelt vader Lee aan The Bristol Post. Bailey herstelde snel en kon zelfs terug naar school, hoewel hij genoodzaakt was om regelmatig op controle te gaan in het ziekenhuis om te verzekeren dat de kanker niet zou terugkeren.

Lees ook  Familie woedend omdat moeder (86) wekenlang met gebroken heup in zorginstelling ligt

Helaas duurde het niet lang voordat de kanker terug was, en rond Pasen vorig jaar lag Bailey opnieuw in het ziekenhuis.

Hij begon een nieuwe reeks behandelingen, en kreeg 70% kans om te herstellen. Maar de behandeling was erg zwaar voor zijn tengere lichaam.

In juli voelde hij zich goed genoeg om het ziekenhuis opnieuw te verlaten, en thuis te blijven tijdens de zomer. Maar de kanker gaf maar niet op, en eind augustus lag Bailey voor de derde keer in het ziekenhuis. Deze keer was de kanker erger dan tevoren.

Hij had nu fase IV kanker, en de kanker was verspreid naar zijn lever, longen en maag.

De dokter zei dat hij slechts enkele weken te leven had, misschien zelfs enkele dagen.

Maar Bailey had een doel: Hij zou blijven vechten tot zijn kleine zusje geboren zou worden in november.

Bailey slikte zware pijnstillers en verslechterde erg snel.

Toen zijn kleine zusje geboren werd, koos hij de naam, Millie.

Bailey deed alles wat een grote broer doet: hij knuffelde zijn zusje, veranderde de luiers, gaf haar een bad en zong voor haar. Maar na Millie haar geboorte veranderde alles erg snel voor Bailey.

Lees ook  Vrouw wordt verrast met een verjaardagstaart in de vorm van haar favoriete ding: een pakketje!

Volgens de diagnose zou hij zelfs de geboorte van zijn zusje niet meer meemaken, en van zodra hij haar ontmoette werd het pijnlijk duidelijk dat hij niet lang meer te gaan had.

Op vrijdag 22 december lag Bailey in een hospitium.

Tegen kerstavond wist de familie dat het einde nabij was, en zei:

“Het is tijd om te gaan Bailey. Stop.”

“Het moment dat we “stop” zeiden, nam hij zijn laatste diepe adem, en kwam er een traantje uit zijn oog. Het was vredig.”

Net voordat Bailey naar het hospitium werd gebracht, zei hij iets ongelofelijk ontroerend over zijn babyzusje, vertelt de familie aan The Bristol Post.

“Ik zou willen blijven maar mijn tijd is gekomen, om je beschermengel te worden.”

Bailey werd veel te vroeg van zijn familie weggenomen, en hij zal voor altijd gemist worden.

Een dierbare verliezen is het ergste wat er bestaat. Maar we mogen nooit vergeten dat ze altijd in onze harten blijven.

Deel dit bijzonder ontroerende verhaal met je dierbaren op Facebook om degenen die iemand moeten missen, te tonen dat ze er nooit alleen voor staan!

Verwaarloosde hond zocht wanhopig naar haar kroost – de hereniging met haar puppy’s is ontroerend!

UPS-koerier hoort vrouw om hulp schreeuwen in haar huis – wanneer politie haar deur openbreekt kunnen ze hun ogen niet geloven