in

9-jarige verkoopt z’n favoriete skateboard om een zieke straathond naar de dierenarts te kunnen brengen.

De familie van de negenjarige Mauco heeft niet veel geld voor duur speelgoed – een simpel skateboard is zijn alles. Daarom is de moeder van Maucos, Laura, tot tranen toe ontroerd als ze ziet dat hij het bord via Facebook te koop aanbiedt. De reden voor deze verkoop heet “Rocko” en hij is op de foto naast Mauco te zien.

Gebroken pootje

Mauco schrijft in de post: “Kijk eens. Deze hond heb ik op straat gevonden, ziek en met een gebroken poot. We hebben hem te eten gegeven en hem gewassen, maar hij heeft medicijnen nodig. Ik verkoop mijn skateboard om hem naar de dierenarts te kunnen brengen. Als je interesse hebt in dit bord laat dan hieronder je nummer achter, zodat mijn mama je kan bellen. Bedankt. Mauco.”

Lees ook  Estelle Cruijff heeft ruim 160 duizend euro aan betalingsachterstand bij multimiljonair

Een gouden hart

Rocko mag zich gelukkig prijzen dat hij zo’n lieve en toegewijde vriend heeft gevonden. Want kort na de publicatie van deze post kreeg de jongen zoveel steun dat hij het dier naar de dierenarts kon brengen, zonder dat hij zijn geliefde skateboard moest verkopen. De dierenorganisatie “Perros Mendocinos” verklaarde zich bereid om alle kosten op zich te nemen.

Lees ook  Heldin gevonden die trucker na ernstig ongeluk op de A1 te hulp schoot

Dankzij Mauco kreeg Rocko de gepaste medische behandeling. Laura schreef nadien dat de hond aan de beterhand is. Mauco en zijn moeder danken de organisatie en iedereen die hen geholpen heeft!

DEEL deze jongen met zijn gouden hart met je vrienden!

Als dit paard beseft dat de ketting van haar benen wordt weggehaald, bedankt ze haar redder op de LIEFST mogelijke manier!

Vrouw slaapt elke nacht met een python. Dan stopt het met eten en beseft de dierenarts de verschrikkelijke waarheid.