in

9-jarige jongen vraagt om naaimachine – de reden waarom zal je hart doen breken

Het is misschien een leuke hobby voor veel mensen, maar een jonge jongen die interesse toont in naaien is eerder zeldzaam.

Je vraagt je wellicht af waarom een 9-jarige jongen zijn ouders vraagt om een naaimachine, niet? Maar het blijkt dat voor Campbell ‘Bumble’ Remess er een briljante reden schuilgaat achter zijn vraag.

Toen ik hoorde over de kleine Campbell, kreeg ik een glimlach op m’n gezicht. Ik ben zeker dat dit ook zo bij jou zal zijn.

Volgens zijn mama, Sonya Whittaker, moet ze haar zoon letterlijk wegslepen van achter zijn naaimachine.

Toen hij slechts 9 was, smeekte hij zijn ouders voor geld om geschenkjes te kopen voor de kinderen in een lokaal ziekenhuis. Jammer genoeg kon de familie van 10 (!) kinderen zich geen extraatjes veroorloven. Campbell (zijn roepnaam is Bubble), besloot dan maar op ingenieuze wijze te helpen.

Lees ook  Overval op klaarlichte dag: moeder vastgebonden in bijzijn van 2-jarig dochtertje

Blijkbaar leerde Campbell zelf hoe hij een naaimachine moest gebruiken, en begon hij geschenkjes te maken voor de zieke kinderen in het ziekenhuis.

Waar precies zijn goedaardig karakter vandaan komt, weten we niet. Het enige wat we weten is dat hij een ongelofelijk onbaatzuchtige 12-jarige is om dit tijdens zijn vrije tijd te doen.

Lees ook  Helmonder Joey (21) verbijsterd na appje van arts: ‘Was ik de eerste doodzieke Nederlander met corona?’

Maar de goede daden van Campbell stoppen hier echter niet. Toen zijn vader kanker kreeg, maakte hij een zelfgemaakte teddybeer met zijn naaimachine voor hem. Tot op vandaag heeft hij 800 beertjes gemaakt. Een echte held, toch?

Elk van zijn creaties wordt met liefde en zorg gedoneerd, en brengt ongetwijfeld een lach op de gezichten van diegenen die het het meest nodig hebben.

Het hoeft geen verdere uitleg dat Campbell een ongelofelijk jong ventje is, die ons en jullie blij maakt!

Ben jij ook onder de indruk van dit verhaal? Deel het dan en beur iemands dag op!

Lerares ontvangt haar verloren tas in de brievenbus: Maar wanneer ze de doos opent, ziet ze er nog iets in verborgen

Vrouw laat scheet tijdens operatie en zet de operatiezaal in brand.