in

9-jarig meisje doodgebeten door drie honden van de buren.

Een negenjarig meisje dat met haar fiets onderweg was door Detroit werd doodgebeten door een roedel honden. Toegesnelde buren konden weinig doen om het meisje te redden. Emma Valentina Hernandez werd rond 16 uur aangevallen, terwijl ze met haar broertje door een steegje in het westen van Detroit fietste.

Een rouwende vader Armando Hernandez verklaarde aan de lokale media:

“Hier zijn geen woorden voor. Ik voel me zo leeg. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben compleet kapot nu.”

Lees ook  Brandweerman houdt kleine baby vast na auto-ongeluk: “Dit is waarom ik voor dit beroep koos.”

Haar vader zei volgens de New York Post dat hij de eigenaar van de honden voordien nog gewaarschuwd had dat zijn hek niet stevig genoeg was om de dieren tegen te houden. De drie honden, wellicht pitbulls of een pitbullkruising, ontsnapten uit de tuin en gingen achter het meisje aan.

Toen de buren het geschreeuw hoorden, probeerden ze tussenbeide te komen om het kind te redden. Buurman Edward Cruz, die een steen naar de honden gooide, getuigde: “Ze wilden niet stoppen. Ik moest tussenbeide komen.”

Lees ook  “Ik wou dat mijn dochter nooit geboren was. Het zou voor iedereen beter geweest zijn”

Een van de barmhartige Samaritanen schoot een van de honden dood. Het meisje, dat zware verwondingen opliep aan haar keel, werd overgebracht naar een kinderziekenhuis, waar ze later doodverklaard werd.

Een aangeslagen vader vertelde: “Ik deed mijn best. Ik probeerde haar te reanimeren. Ik kon het niet. Ik deed alles wat ik kon – maar ze was weg. Ze was heen toen ik bij haar kwam.”

Een 33-jarige man werd dezelfde dag nog aangehouden in verband met de hondenaanval.

Privéfoto’s prinses Alexia gelekt. Koninklijk Huis woedend!

Huilend pasgeboren babymeisje gevonden nadat ze in bos gedumpt werd.