in

8 vrouwen onthullen waarom ze een stevige p*pbeurt walgelijk vinden

Mannen vinden het (meestal) zalig, maar hoe zit het met de dames? Enkele maanden geleden brachten we een artikel over meerdere vrouwen die vertelden waarom ze een p*pbeurt geven echt geweldig vinden.

Echter niet alle vrouwen houden van een orale poetsbeurt geven, maar waarom dan niet? 10 dames vertellen waarom je jouw pretstok zover mogelijk van hun gezicht moet houden.

Geur en smaak
“Ik vind p*pen verschrikkelijk. Ik heb het nochtans al meer dan genoeg geprobeerd. De geur en de smaak van een jongeheer vind ik gewoon walgelijk.

Zelfs als mijn vriendje net uit de douche stapt, moet ik er niets van weten. Alleen al van er aan te denken, krijg ik kotsneigingen.”

Geen lichaamssappen
“Met een p*pbeurt zelf af en toe kan ik nog leven, maar slikken is echt verschrikkelijk. Het is voor mij een jongeheer die in mijn mond niest. Ik wil gewoon niets weten van andere mensen hun lichaamssappen te proeven.”

Lees ook  Dader van verspreiden vieze filmpjes BN’ers ontmaskerd en het is een hele bekende:

Haar en zweet
“Ik vind alles aan een pijpbeurt walgelijk. De smaak van zweet vind ik goor. Of haren die plots in mijn mond komen, verpesten altijd de moment. Ik moet er echt niets van weten.“

Ik werk al genoeg
“Mijn leven is al gigantisch stresserend en ik heb het gevoel dat ik nooit eens wat rust heb. Ik werk al heel de dag, waarom moet ik ‘s avonds dan nog meer werken en hem een bl*wjob geven?”

Absoluut niet romantisch
“Mijn vriendje vraagt nogal vaak dat ik mij niet wil bukken voor hem. Ik vind het absoluut niet leuk, maar heel af en toe doe ik het dan wel eens omdat ik weet dat hij ervan geniet. Elke keer dat ik het echter doe, voel ik mij een object en het is absoluut niet romantisch.”

Lees ook  Marc (35) moet 20 liter water per dag drinken, anders gaat hij dood

Het duurt veel te lang
“Het duurt bij sommige mannen eeuwig voor ze klaarkomen bij een p*pbeurt. Ik ben het vaak al snel kotsbeu. Moesten ze nu binnen enkele minuten klaarkomen, zou ik het veel meer doen.

Geen kusjes
“Ik haat p*pbeurten want mijn vriendje wil mij nooit kussen nadat ik hem gep*pt heb.”

Geen mondje, maar handjes
“Ik moet bijna altijd overgeven door te p*pen, ik doe het dus nooit. Mijn vriendje is er absoluut niet gelukkig mee. Ik doen dan maar mijn best om het te compenseren met mijn handen.”

Het voelt eindeloos
“Ook al duurt een p*pbeurt niet eeuwig, soms lijkt het toch alsof het eindeloos duurt. Ik vraag me dan af hoelang ik al bezig ben? 40 minuten? Nee, het zijn er slechts 10, maar in p*pminuten voelt dat voor mij wel anderhalf uur aan.”

Gaby Blaaser trakteert op gewaagde zomerkiekje

Kan je vrouwen versieren door te doen alsof ze jou versieren?