in

8 maanden oude baby op brute wijze aangevallen door moeder – verwoeste vader wil strengere straffen

Het kleine meisje werd op brute wijze aangevallen door haar moeder toen ze net 8 maanden oud was en vertrok met blauwe ogen en een gezwollen gezicht.

Shane McMahon zal het telefoontje dat hij vorige week ontving nooit vergeten. Zijn baby Evie lag in het ziekenhuis met “levensbedreigende verwondingen” en het was haar eigen moeder die de 8 maanden oude peuter zoveel pijn had toegebracht .

De vrouw, Lorien Norman, had de politie gebeld dat ze op het punt stond het kind van het balkon te gooien. Toen agenten ter plaatse arriveerden vonden ze het kleintje bruut geslagen met keukengerei en bedekt met krassen.

McMahon werd gevraagd om het Vrouwen- en Kinderziekenhuis in Adelaide zo snel mogelijk te bereiken waar hem werd verteld dat “ze wakker was maar ernstig hoofdletsel had.”

Sprekend met news.com.au na het gruwelijke incident, onthulde hij dat de aanval zo’n psychologisch stempel op het kleine meisje had achtergelaten dat ze nog steeds terugdeinsde wanneer iemand haar gezicht naderde. “Begrijp me niet verkeerd, het gaat heel goed met haar en ze komt recht uit haar schulp want in het begin was ze erg timide en bang voor alles,” zei hij. McMahon merkte ook op hoe Evie’s relatie met haar zus Indi een belangrijke rol had gespeeld in haar herstel. “Ze rennen altijd rond, ze helpen elkaar in het bad en als een van hen overstuur is knuffelen ze elkaar,” voegde hij eraan toe.

McMahon was verwoest toen Norman werd vrijgelaten ondanks de ernst van de verwondingen die ze aan zijn dochter had opgelegd. Zijn babymeisje bracht twee weken in het ziekenhuis door met zwarte ogen en een gezwollen gezicht, haar belager kreeg alleen een verklaring van goed gedrag en een boete van $ 500 in ruil voor schuldigverklaring aan zware mishandeling. Terwijl McMahon erin slaagde de voogdij over het kleine meisje te krijgen nadat ze uit het ziekenhuis was vrijgelaten leidde Normans lichte straf tot nationale verontwaardiging.

Lees ook  Alle agenten de straat op in Nederland!

Hoewel een online petitie waarin om haar nieuw proces werd gevraagd in enkele dagen 50.000 handtekeningen vergaarde en een andere die strengere straffen eiste voor misdaden tegen kinderen 200.000 handtekeningen ontving in minder dan een week.

Er was geen wijziging in de straf van Norman. In plaats van mogelijk 13 jaar in de gevangenis door te brengen voor haar misdaad slaagde de vrouw erin om vrij rond te lopen nadat de Zuid-Australische rechter Jack Costello verklaarde dat haar acties geen gevangenisstraf rechtvaardigden.

“Hoewel elke mishandeling van een kind, in het bijzonder die van een tedere leeftijd en kwetsbaarheid door een ouder een grove schending van vertrouwen is, is je belediging toch verre van de ernstigste van dit soort beledigingen in termen van de mate van geweld en de duur van het misdrijf. Je hebt ook een aanzienlijke geschiedenis van drugsgebruik (met name cannabis) en alcoholmisbruik gehad. Ondanks je moeilijke en ietwat onzekere vorige leven is er een bewaakte reden voor optimisme omdat je stappen hebt gezet om je leven te veranderen. Je bent duidelijk berouwvol voor je acties, “zei rechter Costello in september 2017 tegen de rechtbank.

Begrijpelijk verontrust over het feit dat Evie’s fysieke mishandelaar met zo’n lichte straf wegliep nam McMahon het op zich om te streven naar een zwaardere veroordeling voor daders van huiselijk geweld. “We hebben een wetsontwerp opgesteld over de kwestie van kinderbescherming en huiselijk geweld. We willen een verplichte gevangenisstraf voor daders”, onthulde hij. Helaas is het wetsvoorstel niet doorgegaan ondanks de steun van een Zuid-Australische politicus. McMahon wordt echter niet gehinderd door het falen. “De zinnen in ons land zijn zo zielig en soepel. Ze komen de dader ten goede. De wetten zijn absoluut schokkend. Dus we hebben de strijd verloren maar we gaan nog steeds de oorlog voeren”, zei hij.

Lees ook  ’Eieren met kleine zwaantjes erin moedwillig kapot gegooid’

Hoewel McMahon vastberaden is om strengere straffen in te voeren voor k*ndermisbruikers zoals Evie’s moeder, onthulde hij dat hij zijn meisjes niet zou tegenhouden om in de toekomst een relatie met hun moeder aan te gaan als ze dat wilden. “Wanneer de meisjes ouder zijn zullen ze dit allemaal zelf ontdekken en als ik ze niet vertel dat het hen weg kan duwen zal ik er spijt van krijgen. Ik denk erover na hoe ik het ga doen maar ik zal duidelijk en gewoon eerlijk tegen ze zijn. Ik zal ze vertellen wat ze deed: ‘Mama was niet goed’ en dat zal ik doen wanneer ze oud genoeg zijn. Dan kunnen ze zelf beslissen of ze nog steeds een relatie met haar willen want het is hun keuze. Ik kan ze niet vertellen wat ze moeten doen. Ik zal niet zeggen: “Je moeder sloeg je”, ik zal zeggen: “Mama was niet goed, ze deed niet het juiste en ze heeft een fout gemaakt en je pijn gedaan maar ze houdt nog steeds van je ‘, zei hij.

Jaguar staat oog in oog met hondje, je zult echter niet verwachten wat er volgt

Bizar, Temptation Ayleen ziet er vandaag de dag onherkenbaar uit: