in

8-jarig meisje dood gesleept door trein nadat moeder haar onder wagons deed kruipen om bus te halen.

Een achtjarig meisje werd door een trein overreden nadat haar moeder haar gedwongen had om onder de vrachtwagons door te kruipen zodat ze hun bus niet zouden missen.

Joy Collins (44) beval haar twee jonge kinderen om onder een trein te kruipen omdat het hun weg naar de bushalte blokkeerde.

De tragische “binnenweg” leidde ertoe dat Joyanna Harris onder de ogen van haar doodsbange negenjarige broer verminkt werd. De route van het gezin naar hun bus in Fresno, California, werd geblokkeerd door de trein en dat bracht de moeder ertoe om een irrationele beslissing te nemen.

Politieagent Jerry Dyer verklaarde aan Fox40: “De moeder beval de negenjarige zoon om de sporen over te steken. De zoon kroop vervolgens onder een van de wagons door om aan de andere kant te raken.”

Ondanks haar protest tegen de gevaarlijke actie, deed het kleine meisje wat haar opgedragen werd en kroop eveneens onder de trein door. Maar dat het voertuig amper 12 seconden gestopt was, begon de trein opnieuw te bewegen en sleepte het meisje zo’n 150 meter verder.

Volgens de politie rende de moeder langs de trein en nadat hij gestopt was, trok ze het verminkte lichaam van haar dochter onder het voertuig vandaan.

De moeder werd nu aangeklaagd wegens kinderverwaarlozing met dodelijke afloop. De politie verklaarde: “Een moeder plaatste haar dochter in een positie waarin ze zwaargewond kon raken of kon sterven, en dat is waar we naar moeten kijken.”

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DIT ZO’N TRAGISCH VERHAAL VINDT.

16-jarige vader beet in neus van zijn baby en slingerde hem bij zijn voetjes in het rond.

Pikante appjes en foto’s tussen 27-jarige lerares en 13-jarige leerling gelekt: