in

7-jarige meisje heeft afschrikwekkende brandwonden en littekens nadat ze een zwarte henna tattoo zet op vakantie in Egypte.

Madison Gulliver mocht van haar vader een tijdelijke henna tattoo zetten in het 4-sterren hotel in Egypte.

Na paar minuten begon het te jeuken en ontstonden er blaren op haar armen. De basisschool leerling moest naar een speciaal brandwondencentrum waar haar blaren werden weggehaald.  Nadat haar blaren werden behandeld zaten haar armen vol met littekens.

Meneer Oliver zei dat zijn dochter voor de rest van haar leven deze littekens zal hebben.

Lees ook  Moeder bevalt van drielingen. 7 jaar later verbluft dokter haar met nieuws dat ze nooit voor mogelijk had gehouden.

‘De henna tattoo is gezet in een salon in het hotel. Ze zeggen dat het niet aan de henna ligt maar aan mijn dochter’s huid.’

‘Ze heeft blaren van haar vingers tot haar elleboog en heeft heel veel pijn’

‘ Ik was totaal niet op de hoogte van de gevaren, maar ik vind dat ze ons hadden moeten waarschuwen zeGt meneer Gulliver.’

Lees ook  Hartverwarmend: Vader filmt stiekem zoon met Down terwijl hij Whitney Houston in de auto zingt

‘Ik heb het idee dat het deels mijn fout is omdat ik het niet wist, maar het is ook deels de fout van de salon want ze gebruiken gevaarlijke chemicaliën op kinderen.

de NHS waarschuwt dat er veel giftige chemicaliën in zwarte henna zitten wat eigenlijk illegaal is om op de huid te gebruiken.

DEEL dit bericht op Facebook zodat meer mensen hiervan op de hoogte zijn!

Drie Nederlanders gewond bij terreuraanslag in Barcelona.

Nederlands slachtoffer is een 16-jarige meisje en blijkt twee benen gebroken te hebben tijdens aanslag Barcelona.