in

7 compleet gestoorde dingen die koppels deden tijdens vrijpartijen

Het ene koppel heeft enkel standaards*ks, terwijl andere koppels toch wel heel bizarre dingen doen.

Hieronder zien we enkele getuigenissen van mannen en vrouwen die vertellen wat ze met hun partner doen.

Je mond laten openvallen van verbazing is overigens normaal. We schuimden het internet af op zoek naar bizarre verhalen en maakten onderstaande selectie voor jullie.

1. Borstvoeding

“Ik was ooit samen met een jongen die zeer vreemde s*ksuele verlangens had. Ik wou echter niets doen dat hem zou afschrikken.

Hij had heel wat vreemde fantasieën, maar ik deed het maar omdat ik hem graag zag (ook al waren sommige echt bizar). Ik was bang dat hij me zou dumpen wanneer ik niet meeging in zijn verlangens.”

“Op één nacht vroeg hij me echter om zijn moeder te spelen. Ik heb meegedaan en dingen gezegd zoals ‘je bent een echte stoute jongen’ en hij begon dan op mijn boezem te zuigen alsof ik borstvoeding gaf. Hierna besloot ik echter dat dit een stap te ver ging en heb ik hem maar gedumpt.”

2. De slikker en niezer
“Een kerel die ik nog niet zo lang kende, haalde zijn ‘liefdesgeweer’ tijdens de s*ks plots boven en kwam klaar op mijn gezicht.

Ik had dit eerlijkheidshalve absoluut niet verwacht en was dus niet echt voorbereid. Voor ik het wist had ik een heel deel van zijn zaad opgesnoven.”

“Het ergste was daarna echter. We begonnen namelijk nog intens te kussen en plots moest ik niezen.

Lees ook  Marc (35) moet 20 liter water per dag drinken, anders gaat hij dood

Ik heb zijn zaad letterlijk toen terug in zijn eigen gezicht geniest. Waarschijnlijk vuiler voor hem dan voor mij.”

3. De pratende jongeheer
“Mijn echtgenoot doet echt het meest walgelijk ding ooit. Wanneer hij zin heeft in s*ks, haalt hij zijn jongeheer boven en doet alsof de opening een mond is. Hij gebruikt zijn vingers om het open te doen en doet alsof zijn jongeheer dan praat.”

“Hij zegt dan altijd dingen zoals ‘hey Marisa, laten we s*ks hebben,’ of ‘Marisa laten we nog eens flink van de grond gaan’. Hij is soms echt een vreemde vent.”

4. Hamsters*ks
“Mijn vriendin doet nogal vaak alsof ze een hamster is in de slaapkamer. Het bed is dan haar kooi en mijn jongeheer is de watertuit.

Ze doet hamsterdingen zoals kleine nesten bouwen met kussens of zichzelf opkrullen in de hoeken van het bed.”

“Wanneer het echter tijd is om te drinken pakt ze mijn spuit en zuigt ze deze leeg. Een zeer vreemde fantasie, maar ik klaag niet.”

5. Vuile hoer
“Wij praten tijdens de s*ks echt op een verschrikkelijke manier tegen elkaar. Het is gewoon soms té grof. We zien elkaar echter wel heel graag, het is gewoon ‘ons ding’.

Zij zegt dan bijvoorbeeld: ‘Bedankt klootzak om de garage op te ruimen, ik kan niet wachten om je jongeheer af te hakken terwijl je slaapt’ en ik antwoord dan: ‘Ik zie jou ook graag, jij vuile tyfushoer’.

Lees ook  Pommeline laat niets meer aan je verbeelding over met deze foto’s:

Mijn beste troetelnaam is ongetwijfeld wanneer ik zeg ‘hey, het gat waar ik mijn jongeheer in stop’. Wij hebben in de laatste zes jaar nog nooit een ruzie gehad.”

6. Tennisballen
“Ik was een tijdje samen met een man die er echt van hield dat ik keihard in zijn ballen sloeg. Hij was er knettergek van.

Ik had er geen problemen mee om het te doen, maar het ging wel tegen mijn instincten in van mijn gehele s*ksleven.”

“Ik was er namelijk tot hem van overtuigd dat je zeker nooit in iemand zijn ballen moet slaan of trappen.”

7. Ze is jongeheer verslaafd
“Mijn vriendin wil de hele tijd mijn snikkel vasthouden, niet enkel tijdens de s*ks. Wanneer we bijvoorbeeld tv-kijken dan gaat ze met haar hand in mijn broek en houdt ze gewoon mijn jongeheer vast. Ze begint me niet af te trekken, ze houdt hem gewoon vast uit gewoonte.

Wanneer we gaan slapen dan neemt ze mijn hand ook en legt ze die op de opening van haar vagijn. Indien ik mij ’s nachts omdraai en ze wordt ’s morgens wakker dan gaat ze weer met haar hand in mijn broek om mijn jongeheer vast te houden. Ze doet dit letterlijk elke dag. Het is vreemd, maar het stoort mij niet.”

Sapphire (27) kreeg 67.000 euro aan plastische chirurgie cadeau van 76-jarige man, daarna dumpte ze hem

Voor slechts 100 euro bouwt hij een toffe bar van pallets in de tuin!