in

7 beste vrienden kopen landhuis, zodat ze samen kunnen leven als ze oud zijn

Zeven beste vrienden hebben samen een ​​landhuis gekocht waarin ze willen gaan wonen zodra ze met pensioen zijn.

Het begon aanvankelijk als een grap, maar toen kwam de groep het enorme landhuis tegen dat een goede opknapbeurt kon gebruiken.

Het landhuis is gevestigd in de buitenwijken van Guangzhou, China, en dat was het moment waarop ze besloten om hun grap werkelijkheid te maken.

De groep heeft vier miljoen yuan uitgegeven, wat overeenkomt met €518.834 om de ruimte te renoveren. Het huis heeft nu enorme ramen, een zwembad en een ruime, open keuken.

Het pand met drie verdiepingen heeft ook indrukwekkende buitentuinen. De vrouwen, die alle zeven theeliefhebbers zijn, hebben zelfs hun best gedaan om hun eigen ‘theepaviljoen’ te creëren, zodat ze allemaal buiten kunnen zitten en kunnen genieten van hun kop thee in het midden van de prachtige uitzichten rondom het huis. Klinkt als een hele mooie manier om met pensioen te gaan.

Lees ook  Truck moet met een 60 meter lange lading deze smalle brug over, wonderbaarlijk hoe hij dit doet!

In een toespraak tot Yitiao zei één van de vrouwen, Jin Du, “Eerst was het maar een grapje. We zeiden dat we zouden samenkomen wanneer we 60 jaar oud zouden zijn en samen met pensioen zouden gaan. ”

De vrouwen bevinden zich momenteel in hun dertiger jaren en zijn beste vrienden sinds ze 20 jaar geleden elkaar ontmoetten.

Ze hopen dat zodra ze oud genoeg zijn om met pensioen te gaan, en hun kinderen volwassen zijn geworden en uit huis zijn, ze samen kunnen genieten in hun prachtig gerenoveerde landhuis.

“We gaan koken, barbecuen in de velden, zingen en verzamelen voedsel uit het dorp”, voegde Jin Du toe.

Alle zeven vrouwen hebben ook een pact gesloten om een ​​”nuttige nieuwe vaardigheid” te leren voordat ze daar gaan wonen, zoals hoe je groenten kunt laten groeien of iets helemaal opnieuw kunt bereiden.

Lees ook  Doutzen Kroes showt met moedige foto haar decolleté na twee bevallingen

Jin Du heeft gezegd: “We zijn allemaal onafhankelijke individuen, maar we kunnen goed communiceren en elkaar vertrouwen.”

Nadat een video van hun nieuwe bejaardentehuis werd gedeeld op het Yitiao YouTube-account, hebben tientallen mensen opmerkingen achtergelaten waarin ze zeiden dat ze hetzelfde met hun vrienden wilden doen.

“Ik ben in”, zei een persoon.

Een andere persoon schreef: “Dit is zo leuk, een stel goede vrienden hebben en samenleven op een prachtige plek als deze.”

Terwijl vele anderen de vrouwen ook complimenteerden met hun ‘mooie huis en mooie vriendschap’.

Hopelijk blijven ze bevriend en zullen ze genieten van hun landhuis als ze met pensioen zijn.

Bekijk de beelden van het landhuis hieronder:

Gigantische kwal in het Kanaal gespot

21-jarige vrouw in eigen woning opgesloten en urenlang ver kracht!