in

Meest getatoeëerde koppel gaat nog een stap verder en laten hun geslachtsdelen doen!

Als je denkt dat tatoeages een modern fenomeen zijn dat in de schijnwerpers wordt gezet door jongeren, denk dan nog eens na. De oudste voorbeelden van tatoeages werden gezien uit het prehistorische tijdperk.

In feite zijn de oudste overgebleven tatoeages degene die zijn gevonden op Ötzi de Iceman, een mummie die werd gevonden in de Ötz-vallei in de Alpen die helemaal teruggaat tot 2 of 3 duizend jaar voor Christus!

Sindsdien heeft deze vorm van artistieke lichaamsaanpassing grote nieuwe hoogten van populariteit gekregen.

Hoewel de eerste voorbeelden van tatoeages as en koolstof als pigmenten gebruikten, is de kunst inmiddels een lange en kleurrijke manier geworden.

Met de term “tattoo” die de titel van de meest gezochte term van 2002 wint en met nieuwe tattooshops die elke dag opduiken, zijn tatoeages het nieuwe fenomeen geworden dat de meeste liefde pronkt.

En hoewel liefde voor inkt misschien heel diep is, willen sommigen hun relatie met tatoeages net dat beetje extra geven. Neem bijvoorbeeld straatartiest Gregory Paul McLaren.

Man vraagt om hulp: Moet ik mijn zwangere vriendin laten stoppen met drinken?

Bijgenaamd Lucky Diamond Rich, hij is momenteel de meest getatoeëerde man ter wereld met 100 procent van zijn huid getatoeëerd – inclusief de meest intieme plekken!

Maar hij is niet alleen. Dames en heren, het is tijd dat je Charlotte Guttenberg ontmoet!

Guttenberg komt uit Florida en is geen gewone getatoeëerde vrouw. Ze is een Guinness World Record-houdster!

In 2015 was ze de eerste vrouw die werd erkend als de meest getatoeëerde Senior Citizen met ongeveer 91 procent van haar lichaam bedekt met inkt.

Maar daar bleef het niet bij. In de komende drie jaar bezocht ze vele tattoo-salons en kunstenaars en haar lichaam werd een briljant, levendig canvas.

En nu is ze de meest getatoeëerde vrouw ter wereld met 98,75 procent van haar huid bedekt met inkt!

Met slechts een klein deel van haar handen en haar gezicht zonder inkt, zou je het geloven als we je vertelden dat deze senior haar eerste tatoeage durfde te zetten pas nadat ze 50 was?

Drie mensen overleden na drinken handgel

Hoewel ze er altijd van hield hoe de inkt op de huid leek, liet ze er nog nooit één zetten tot de eerste vlinder op haar borst dankzij haar ex-man die haar verbood om een tatoeage te nemen.

“Ik wist meteen dat ik er meer wilde,” lachte Guttenberg en herinnerde zich over haar eerste keer. Tijdens één van haar eerste reizen naar de tattooshop ontmoette Charlotte haar huidige echtgenoot, Chuck Helme.

Met de belofte om haar hand door de pijn heen te houden, bloeide hun liefde en ook hun tatoeages! Ze zijn zelfs van plan om hun geslachtsdelen te tatoeëren om het kwarteitje af te maken. Chuck denkt aan een wolf. “Je snapt wel wat wolven doen als ze huilen” grapt hij. Momenteel is Chuck de meest getatoeëerde mannelijke senior, Chuck heeft namelijk maar liefst 376 schedels op hem getatoeëerd.

Pommeline: “Ik heb nog vijf jaar om kinderen te krijgen vanwege deze ziekte”

Hoe dapper: meisje (5) uit Oldenzaal belt 112 nadat moeder onwel raakt