in

6-jarig meisje zorgt helemaal alleen voor verlamde papa nadat mama hen in de steek liet.

Het zijn vaak de moeilijkste situaties in het leven die onze sterkste kant naar boven brengt. En dit zesjarig meisje uit China toonde ontzettend veel kracht nadat een vreselijk auto-ongeluk het lot van haar familie voorgoed veranderde.

De papa van de kleine Jia Jia bleef na het ongeluk van twee jaar geleden verlamd achter en haar moeder liet hen daarna in de steek.

Geconfronteerd met de moeilijke situatie begon het meisje voor haar aan haar bed gekluisterde vader te zorgen, ondanks het feit dat ze nog maar zo’n jong kind was.

Jia Jia staat elke ochtend om 6 uur op om de spieren van haar vader een half uur te masseren. Ze poetst zijn tanden en wast zijn gezicht voor ze naar school vertrekt.

Als ze weer thuiskomt, maakt ze het avondeten voor haar vader en helpt hem door het huis met een zelfgemaakte hijs. Wanneer ze op school is, zorgen haar bejaarde grootouders voor haar vader.

“Ik voel me helemaal niet moe om voor mijn papa te zorgen”, zei Jia Jia. Over de breuk met zijn vrouw zegt de 40-jarige vader genaamd Tian Haicheng:

“Op een dag zei ze me dat ze enkele dagen in het huis van haar moeder zou intrekken. Maar ze keerde nooit terug en ze nam onze zoon met haar mee.”

Jia Jia groeide uit tot de steunpilaar van haar familie toen ze amper vier jaar oud was. Tian is zijn dochter erg dankbaar om wat ze doet en zei dat ze “zijn handen” is.

Hij zei dat het voor zijn dochter het moeilijkste is om hem door het huis te bewegen en hem om te draaien in bed omdat hij veel zwaarder is dan haar.

De opa van Jia Jia maakte een mobiele kraan aan de hand van onderdelen die hij in een doe-het-zelf winkel kocht. Jia Jia moet al haar kracht gebruiken om haar vader van het bed in de rolstoel te plaatsen.

En wat Jia Jia nog het beste doet? Het scheren van papa’s baard! Het meisje zei: “In het begin wist ik niet hoe te scheren en ik sneed papa’s gezicht en het bloedde. Maar papa zei dat hij geen pijn had. Nu ben ik erg goed in scheren. Mijn oma zegt dat ik erg zuiver scheer.”

Gevraagd of ze haar moeder miste, antwoordde ze: “Nee, want ze zorgt niet voor mijn papa. Maar ik mis mijn broer. Ik was erg hecht met hem. Ik mis hem!”

DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n dapper en liefdevol meisje vindt!

Tiener had 12 drankjes op, kroop achter het stuur en doodde jonge moeder.

21-jarige moeder betaalt Kerstmis door foto’s van haar voeten online te verkopen aan willekeurige freaks.