in

56-jarige vrouw vermoordt de verkr*chter van haar dochter – en krijgt geen gevangenisstraf.

Toen een 56-jarige vrouw drie mannen betrapte die haar dochter in groep aan het verkrachten waren, kwam ze in een oogwenk tussenbeide. Ze greep een mes en maakte een einde aan het misdrijf, waarbij een van de mannen om het leven kwam.

De vrouw werd aangehouden, maar de rechtbank heeft besloten dat ze niet naar de gevangenis moet.

Op 2 september kreeg een Zuid-Afrikaanse vrouw van een vriend te horen dat haar dochter verkracht werd in een leeg huis in haar dorp genaamd Qumbu. De 56-jarige moeder haastte zich naar het huis, en zag hoe haar dochter door drie mannen verkracht werd. Ze greep een mes en begon de drie verkrachters te steken om haar dochter te redden.

Lees ook  Baasje zet muziek op en begint te dansen, de reactie van het paard laat miljoenen mensen lachen!

Een van de verkrachters overleed aan zijn verwondingen en de vrouw riskeerde vervolging wegens moord en poging moord.

De zaak verwierf heel wat media-aandacht in Zuid-Afrika en de moeder kreeg zelfs de bijnaam “Leeuwen Mama.”

Heel wat mensen sympathiseerden met de dame en er werd een crowdfundingcampagne opgezet om haar juridische kosten te betalen.

“Zij en haar dochter moeten nog altijd in therapie om het trauma te verwerken. We hebben het geld dat ons werd overgemaakt voor haar welzijn aan haar gestort”, vertelde de advocaat van de moeder.

Lees ook  Enkele dagen na de bevalling moesten de 4 ledematen van deze kersverse moeder geamputeerd worden. Nu klaagt ze het ziekenhuis aan.

De rechtbank nam ondertussen de beslissing om de moeder niet te vervolgen voor het overlijden van een van de verkrachters. De andere twee verkrachters werden aangehouden en verblijven in afwachting van hun proces in de gevangenis.

Deze moeder deed wat ze dacht te moeten doen om haar dochter te beschermen. Wat vind jij van de beslissing om haar niet naar de gevangenis te sturen? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Zó ziet de brutale rode krullenbol Annie er nu uit!

Gorilla ziet zijn verzorger er stilletjes en bedroefd bij zitten – zijn reactie zal je ontroeren!