in

5000 mensen willen jongetje adopteren die om een gezin vroeg “Ik wil alleen een mama en papa”

Een jongen uit de Amerikaanse staat Oklahoma die als zes jaar bij verschillende pleeggezinnen woont, is overspoeld met adoptieverzoeken nadat hij een hartverscheurende oproep deed, hij wil “gewoon een vader en een moeder wil.”

Sinds 2014 woont de negenjarige Jordan bij verschillende pleeggezinnen. Op de vraag wat zijn drie wensen zouden zijn, is het antwoord van de jongen duidelijk: “Gezin, gezin, dat zijn de enige wensen die ik heb.”

Nu lijkt zijn droom werkelijkheid te worden! Slechts 12 uur na een nieuwsitem over Jordan, kwamen er volgens Fox meer dan 5000 adoptieverzoeken binnen!

De jongen, die nu in een groepshuis woont, sprak openhartig met KFOR over zijn leven en hoe zijn broertje Braison vorig jaar werd geadopteerd. Hij gaf aan ook te hopen op een “Mama en papa. Of gewoon een moeder. Of gewoon een vader.”

Lees ook  Zes kenmerken die mannen niet kunnen weerstaan bij vrouwen

“De reden waarom het zo belangrijk is, is dat ik iemand heb om mee te praten als dat nodig is,” vertelde hij in de hartverscheurende clip.

Slechts uren na de uitzending regende het adoptieverzoeken. Op dit moment zijn de instanties druk bezig om de verzoeken te sorteren en een ideale match te vinden. De hoop is dat Jordan binnen 6 maanden eindelijk een gezin heeft.

Lees ook  Dierenopvang verlaat terrein na zoveelste dierenmishandeling: 'Dit is echt een trap in mijn ziel'

Hij is zich echter niet bewust van zijn virale roem. De instanties pogen op te passen dat hij niet teveel hoop krijgt, nadat hij al eerder een paar keer in de steek is gelaten.

Er zal worden geprobeerd een gezin in Oklahoma te vinden, zodat Jordan niet te ver woont van zijn broertje. Het adoptiegezin van Braison is ermee akkoord te gaan om ze af en toe samen mee uit te nemen.

We hopen dat alles goed loopt en dat Jordan eindelijk een liefhebbend en zorgzaam gezin kan vinden!

Slakkenspoor op je muur? ‘Naaktslakken kruipen ’s nachts door je huis’

Man wordt wakker met rode strepen op rug – dan beseft zijn vrouw haar grote fout