in

5 realistische tekenen dat je ex uiteindelijk weer bij je terug zal komen

Voordat we het gaan hebben over de tekenen dat je ex uiteindelijk bij terug zal komen is het belangrijk om te weten dat een relatie soms tot een einde komt, zelfs als je dat niet wilt. En als dat het geval is, kan het altijd een uitdaging zijn om emotioneel terug te stuiteren.

Niemand kan het je kwalijk nemen dat je je nog steeds wilt vastklampen aan alle herinneringen van je relatie die verkeerd zijn gegaan. Je kunt je vastklampen aan een persoon, en het kan pijn doen om hem of haar te moeten laten gaan, alleen maar omdat het niet goed is gegaan. Maar het feit dat twee mensen uit elkaar gaan, betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze dat blijven doen. Soms vinden exen hun weg terug in elkaars armen.

Misschien klamp je je vast aan de hoop dat je ex waarschijnlijk weer bij je in de buurt wil komen. En misschien is er zelfs een reden voor jou om zo te denken. Misschien is er een goede kans dat je ex weer bij je wil komen.

Maar het is altijd gevaarlijk terrein als je een oude vlam weer wilt aanwakkeren. Dit is geen beslissing die je lichtvaardig zult willen nemen. Je wilt er nog steeds zeker van zijn dat je de dingen doordenkt en dat je je nergens toe overhaast, vooral niet als je te maken hebt met de overweldigende emoties van een breuk.

Wat moet je doen als een ex terugkomt?
Als je ex toch op je deur komt kloppen, moet je misschien veilig zijn en proberen na te denken over de mogelijke redenen waarom je niet samen met een ex terug zou moeten komen. Alleen omdat dit misschien je tweede poging is om te slagen in je relatie, betekent dit niet dat het makkelijker voor je zal zijn.

Het is mogelijk dat je de dingen slechter af kunt laten gaan dan toen je de dingen in de eerste plaats beëindigde. Het is altijd essentieel dat je een gezond gevoel van realisme hebt over alles wat er aan de hand is met je relatie. Als je het gevoel hebt dat het een slecht idee is om weer bij elkaar te komen, vertrouw dan op die intuïtie. Als je denkt dat er een kans is voor jullie twee om het te laten werken, volg dan dat instinct.

Zal mijn ex ooit terugkomen?
De onzekerheid is een van de ergste delen over het moeten omgaan met een breuk. Je weet zeker dat je niet wilde dat de relatie zou eindigen. Maar je bent onzeker over de eindigheid van dit alles. Je wilt zo graag geloven dat je ex uiteindelijk bij je terugkomt. Het overkomt veel van ons. Dit komt vooral voor bij mensen die het uitmaken, ook al zijn ze nog steeds verliefd op hun exen.

Lees ook  ‘Nederland beseft ernst coronacrisis niet’

Het is het idee van het niet weten dat dat pijn kan doen. Maar als er een echte kans is dat ze terugkomen, is het dan niet het wachten waard? Of zou het gewoon een enorme verspilling van je tijd, energie en emoties zijn?

5 tekenen dat je ex-vriendin uiteindelijk terug zal komen

Als je je afvraagt of je ex-vriendinnetje er aan denkt om met je mee terug te gaan, zijn er hier veelvoorkomende tekenen dat je ex uiteindelijk terug zal komen.

1. Ze proberen nog steeds contact met je te houden. Zelfs nadat je uit elkaar bent gegaan, doen ze altijd hun best om je te bereiken en een of andere vorm van contact of communicatie met je op te bouwen.

2. Ze vragen aan je vrienden naar je. Ze proberen nog steeds alles wat je doet in de gaten te houden. Misschien proberen ze er zelfs voor te zorgen dat je niet met een nieuw iemand bent.

3. Ze vertellen je oude binnenste grappen en herinneringen. Het gaat gewoon om te laten zien dat ze proberen om je nostalgisch te laten voelen over de hele zaak. Uw ex wil alle gevoelens die u nog voor hen heeft, aanboren.

4. Ze proberen je jaloers te maken. In plaats van een tijdje te wachten voordat ze weer op een date gaan, proberen ze het te laten lijken alsof ze al op de markt zijn. Ze doen dit om te proberen je jaloers te maken.

5. Ze vertellen je dat ze nooit gestopt zijn met van je te houden. En natuurlijk weet je dat er altijd een kans is dat ze naar je terugkomen als ze je vertellen dat ze nog steeds verliefd op je zijn.

Vijf tekenen dat je ex-vriend uiteindelijk terugkomt.

Maar wat als je je afvraagt of je ex-vriendje uiteindelijk wel terugkomt? Hier zijn enkele veelvoorkomende tekenen dat je ex uiteindelijk terug zal komen.

1. Hij stalkt je veel op sociale media. Je ex wil alles weten waar je mee bezig bent. Hij vindt je berichten op social media leuk en geeft veel commentaar.

Lees ook  Diepbedroefde parkiet kan maar niet geloven dat zijn beste vriendje er niet meer is.

2. Hij stuurt je privé berichten. Je ex stuurt soms privé berichten. Hij probeert het nog steeds te laten lijken alsof hij niet helemaal uit je leven wil verdwijnen.

3. Hij probeert geen nieuwe mensen te daten. Je ex wil dat je ziet dat hij helemaal niet geïnteresseerd is om verder te gaan. Hij wil je nog steeds in zijn leven houden.

4. Hij sms’t je nog steeds zo nu en dan. Je ex probeert nog steeds zijn aanwezigheid in je leven vast te stellen. Vergeet niet dat het belangrijk is voor een man om je te sms’en.

5. Hij zegt dat hij je mist. Je ex is niet over het feit dat jullie tweeën uit elkaar zijn gegaan. Hij verlangt er nog steeds naar om samen met jou terug te komen.

Ben je helemaal van je ex af?

Maar wat als je je na het uiteenvallen nog steeds niet goed voelt? Het feit dat het niet gelukt is tussen jou en een ex betekent niet dat je niet voorbestemd bent om van iemand anders te houden. Maar voordat je een romantische verwikkeling met een nieuw iemand kunt nastreven, moet je er zeker van zijn dat je helemaal van een oude vlam bent afgevallen. Je wilt geen emotionele bagage bij je hebben voordat je weer in het datebad springt.

Maar het kan moeilijk zijn om te bepalen of je officieel verder bent gegaan met je ex of niet. Maar uiteindelijk is dit een zeer persoonlijke reis die je zelf moet maken en waar je zelf mee om moet gaan.

Tekenen dat je ex verder is gegaan
Als je nog steeds niet van een ex af bent, en je nog steeds vasthoudt aan de hoop dat ze misschien uiteindelijk weer bij je terug willen komen, dan is dat misschien wel goed. Maar je moet weten dat er nog steeds een kans is dat jullie tweeën weer bij elkaar komen. Als je het allemaal baseert op valse hoop, dan ben je jezelf aan het verdoemen. Je gaat alleen maar veel tijd verspillen aan het achternazitten van iemand die al duidelijk van je af is.

Relaties zijn ruw, en scheidingen zijn een stuk scherper. Je kunt nooit iemand dwingen om in een liefdevolle relatie met je te blijven. Daarom is het misschien het beste voor je om verder te gaan met je eigen leven als je ziet dat ze geen interesse hebben in het hebben van een toekomst met jou.

Dit is hoe verslaafde Netflix binge-watchers er binnen 20 jaar zullen uitzien (foto’s)

Christel liet haar zoontje (5) uit huis plaatsen