in

5-jarige tekent iets raars. Dan beseffen de ouders, dat ze hen een schokkend bericht stuurt

Alle jonge kinderen houden van tekenen. Het is een natuurlijke manier om hun gevoelens te uiten en met de wereld te communiceren. Omdat hun vocabulaire en taalvaardigheid nog niet op het niveau van volwassenen is, kan tekenen een meer directe vorm van communicatie zijn – zeker als een kind niet goed weet hoe ze iets moeten vertellen.

Helaas kwam een stel Braziliaanse ouders uit op enkele weerzinwekkende tekeningen van hun dochter die toonden hoe de plaatselijke pastoor zich vergreep aan hun 5-jarig meisje. Gelukkig kon de kinderverkr*chter opgepakt worden en zit hij momenteel daar waar hij thuishoort: in de cel …

Lees ook  Deze Kerstfoto van familie Hazes is pijnlijk voor Monique Westenberg

Toen de 54-jarige pastoor Joao da Silva met de aanklachten werd geconfronteerd, bekende hij de feiten. Hij gaf toe het vijfjarige, kwetsbare meisje aangerand te hebben en te hebben misbruikt voor zijn eigen, ziekelijke pleziertjes.

De ouders werden bezorgd toen het meisje niet langer de Engelse lessen van de pastoor wilde bijwonen. Ze konden maar niet uitvissen waarom het meisje niet langer wilde leren en consulteerden een kinderpsycholoog.

Met al zijn ervaring vermoedde deze laatste meteen dat er sprake was van s*ksueel misbruik, maar het was onduidelijk wie de dader was. De psycholoog vroeg de ouders om de kamer van het meisje te doorzoeken om hints te vinden. Toen vonden de ouders de tekeningen van het meisje.

Lees ook  Slimme opa wordt lastig gevallen door motorrijders – maar zijn wraak is van onschatbare waarde

De tekeningen later er weinig twijfel over bestaan dat de pastoor zich aan het kleine kind vergrepen had.

Onnodig te zeggen dat dit bericht voor heel wat woede op de sociale media zorgde. Sluit je aan bij de discussie in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Peuter liet zijn hamburger vallen. Wat zijn moeder toen met hem deed is verschrikkelijk!

De “gemeenste mama ter wereld” gooit de ijsjes van haar 3 kinderen voor hun ogen weg. De reden? Daarvoor wordt ze nu wereldwijd geprezen!