in

5-jarig jongetje beweerd dat hij herinneringen heeft van een vrouw die 13 jaar geleden overleden is

Een vijfjarige jongen heeft zijn moeder enorm laten schrikken nadat hij beweerde dat hij de reïncarneerde geest van een 30-jarige dode vrouw is.

Nog meer verontrustend, Luke Ruehlman, van Ohio, zegt dat hij bijna alle details kan herinneren over hoe hij in een vorig leven overleden was, dit gebeurde volgens hem in een brandend gebouw.

Het verhaal wordt nog veel sterkte wanneer moeder Erika een vrouw vond genaamd Pamela Robinson, die in 1993 overleed, in het Paxton Hotel in Chicago in 1993 tijdens een verschrikkelijke brand, precies wat Luke beschreef.

LEES OOK!
Politie zoekt met spoed naar Joeri (20)

Ze zei: ‘[Luke] zei vroeger:’ Toen ik een meisje was, had ik zwart haar ” of hij zei: ‘Ik had precies zulke oorbellen toen ik een meisje was.’

Toen Luke hier telkens over bleef praten en zichzelf Pam noemde, begon zijn moeder zich af te vragen wat hij bedoelde.

Hij antwoordde na verluidt dat hij zich herinnerde dat hij stierf, God ontmoette en vervolgens terug naar de aarde werd gezonden.

Na het controleren van de nauwkeurige details die hij over het leven van Pam gaf, begon Luke’s moeder hem uiteindelijk te geloven.

LEES OOK!
Hof veroordeelt ‘nachtmerrie van iedere vrouw’ tot 10 jaar gevangenis en tbs

Ze zei ook dat haar zoon op twee jarige leven al over zijn vorige leven sprak, en zich zelfs herinnerde dat zijn ouders hem Luke noemden.

Luke’s verhaal werd onderzocht door de tv-show The Ghost Inside My Child, die Erika in contact bracht met de familie van Pamela Robinson.

Toen ze met de familie van Pamela spraken over Pam, zei Erika dat veel van haar persoonlijkheid en muziekinteresses lijken op die van Luke.

Hoe je heupzenuw pijn en rugpijn stopt met slechts een tennisbal

Vrouw lijmt haar tiet*n vast aan de weg tijdens klimaatverandering protest